29-09-2014, 11:23 AM
(29-09-2014, 11:19 AM)'نسیم' نوشته: سلام
من آيلتس دانشگاه آزاد امتحان دادم كه محل برگزاري كرمانشاه بود و به نظرم منظم بودن و جو نسبتاً آرومي داشت. به جز ليسنينگ كه خودم هول شدم و خراب كردم از بقيه نتايج هم با توجه به وقتي كه گذاشته بودم راضيم. دوباره مي خواستم همونجا امتحان بدم كه متوجه شدم ايرسافام براي ليسنينگ امكان استفاده از هدفون رو گذاشته. حالا تو دوراهيم كه محيط آشناي قبلي رو انتخاب كنم يا امكان استفاده از هدفون؟!! خوشحال ميشم تجربياتتون رو در اين زمينه بدونم
سلام دوست خوب
من ایلتس امتحان دادم در دانشگاه ازاد البته تافل هم در یک مرکزی در اصفهان که هدفون داشت شرکت کردم درسته که این دو ازمون خیلی فرق دارند ولی عرض می شود وقتی که شما زیاد به متون انگلیسی گوش بدین بقول معروف گوش شما تیز میشه و نیازی به هدفون نیست در نهایت شما در خارج کشور وقتی استاد تدریس می کنند به هدفون دست رسی نداری!
پیشنهاد می کنم به همان مرکزی که ازمون دادی فکر کنی و بجاش به تقویت مهارت لسنینگ بپردازی
من ایلتس امتحان دادم در دانشگاه ازاد البته تافل هم در یک مرکزی در اصفهان که هدفون داشت شرکت کردم درسته که این دو ازمون خیلی فرق دارند ولی عرض می شود وقتی که شما زیاد به متون انگلیسی گوش بدین بقول معروف گوش شما تیز میشه و نیازی به هدفون نیست در نهایت شما در خارج کشور وقتی استاد تدریس می کنند به هدفون دست رسی نداری!
پیشنهاد می کنم به همان مرکزی که ازمون دادی فکر کنی و بجاش به تقویت مهارت لسنینگ بپردازی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]