29-09-2014, 11:39 PM
اینکه کدوم زمینه های کنترل احتمال گرفتن پذیرش شون بیشتر هست اطلاعی ندارم. ولی به عنوان یک قاعده کلی برای افزایش شانس می بایست روی موضوعاتی کار کنید که استاد هدف شما هم روی اون زمینه ها کار می کنه. بنابراین هر چه موضوع تون کلی تر باشه دست تون برای استادهای بیشتری باز هست و البته هر چه موضوع تون جزئی تر باشه دست تون برای یک استاد خاص که در همون زمینه کار می کنه بیشتر هست.
مواردی که من اشاره کردم بیشتر از دید سفارت و شانس گرفتن ویزا بود که می بایست از قبل در نظر بگیرین. یعنی ممکنه از دانشگاه پذیرش بگیرید ولی در سفارت به مشکل بخورین. خودتون فهرست رو نگاه کنید، زمینه های روز که در جریان هست رو هم کنترل کنید و با توجه به علاقه مندی هاتون این بین یک چیزی که به شکلی همه اینها رو برآورده کنه رو انتخاب کنید.
مواردی که من اشاره کردم بیشتر از دید سفارت و شانس گرفتن ویزا بود که می بایست از قبل در نظر بگیرین. یعنی ممکنه از دانشگاه پذیرش بگیرید ولی در سفارت به مشکل بخورین. خودتون فهرست رو نگاه کنید، زمینه های روز که در جریان هست رو هم کنترل کنید و با توجه به علاقه مندی هاتون این بین یک چیزی که به شکلی همه اینها رو برآورده کنه رو انتخاب کنید.
(29-09-2014, 11:02 PM)'M.Fallah' نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون... لطفا میشه در مورد بقیه زمینه های تحقیقاتی کنترل و این که احتمال پذیرش تو کدومشون بیشتره هم توضیحی بدید؟ بازم ممنون از توضیحاتتون...
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -