30-09-2014, 07:42 PM
همونطور که گفتم دست کم تا جایی که من اطلاع دارم یک نظام واحدی که در همه جا پذیرفته شده باشه وجود نداره و به نظرم به طور پیش فرض قرار نیست دانشجوها با جزئیات محاسبه نمره در کشور مفصد آشنایی داشته باشند. درستش این هست که اونها نمرات خودشون رو در مقیاس نظام آموزشی خودشون ارائه کنند و تبدیل رو به طرف مقابل واگذار کنند.
دقیقا مثل تافل و آیلتس که ممکنه یک معیارهای تقریبی رو برای تبدیل ارائه کرده باشن ولی سایت دانشگاه ها معیارهای متفاوتی رو برای معادلسازی این دو داده باشن. شما می بایست نمره خودتون در یکی از اینها رو اعلام کنید دیگه اینکه چه معادلسازی صورت می گیره به معیارهای اون دانشگاه یا نهاد بستگی داره.
برای تبدیل به مقیاس 100 هم به نظرم معدل تون از 20 رو ضربدر 5 کنید. برای هر مقیاس دیگه ای هم به طور مشابه. اگر حوصله دارید از محدوده های معرفی شده استفاده کنید. اختلاف این دو روش برای معدل های متوسط ناچیز هست ولی برای کسانی که معدل های خیلی پایین در حدود 11-10 دارند بیشتر میشه ولی با توجه به اینکه در هر حال کمتر از 75% میشه معمولا تفاوت چندانی در تصمیم گیری دانشگاه نمی گذاره.
دقیقا مثل تافل و آیلتس که ممکنه یک معیارهای تقریبی رو برای تبدیل ارائه کرده باشن ولی سایت دانشگاه ها معیارهای متفاوتی رو برای معادلسازی این دو داده باشن. شما می بایست نمره خودتون در یکی از اینها رو اعلام کنید دیگه اینکه چه معادلسازی صورت می گیره به معیارهای اون دانشگاه یا نهاد بستگی داره.
برای تبدیل به مقیاس 100 هم به نظرم معدل تون از 20 رو ضربدر 5 کنید. برای هر مقیاس دیگه ای هم به طور مشابه. اگر حوصله دارید از محدوده های معرفی شده استفاده کنید. اختلاف این دو روش برای معدل های متوسط ناچیز هست ولی برای کسانی که معدل های خیلی پایین در حدود 11-10 دارند بیشتر میشه ولی با توجه به اینکه در هر حال کمتر از 75% میشه معمولا تفاوت چندانی در تصمیم گیری دانشگاه نمی گذاره.
(30-09-2014, 07:15 PM)'Andre' نوشته:در واقع اینجا به درصد خواسته شده و جهت راهنمایی و محاسبه لینک زیر درج شده است.
http://en.wikipedia.org/wiki/Grading_(education)#Canada
با نگاهی که به صفحات سایتهای مختلف داشتم، لینک زیر را مفید دیدم.
http://en.wikipedia.org/wiki/Academic_gr...ted_States
منطقیه که جز این نمیتونه باشه. مثلاً 4.0 برابر 100-90.
می تونید سوال تون رو در انجمن پایان نامه، تز دکترا و پروپوزال مطرح کنید. به این منظور می تونید موضوع جدیدی با عنوان "چگونگی محاسبه حق الزحمه طرح های تحقیقاتی" در اون انجمن ایجاد و سوال تون رو بپرسید.
(30-09-2014, 07:16 PM)'مهندس شیمی' نوشته: سلام . من برای حق الزحمه پایان نامه ام که طرح تحقیقاتی بود با استادم به مشکل خوردم . کی میتونه برای مشاوره کمکم کنه ؟
با تشکر
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -