01-10-2014, 12:50 PM
(01-10-2014, 12:02 PM)'phoenixnm' نوشته:یعنی شما میفرمایید که اگه دانشگاه مبدا ( که سراسری بوده ) تو ریز نمراتم نمرات افتاده ام رو نیاره اوکیه که اما اکثرا میارن درسته؟ GPA رو از یه دانشگاه امریکایی خوندم نوشته بود نمره ای که باهاش درس رو گذروندین محاسبه میشه اخه سایت wes هم حساب نمیکنه درس افتاده رو ، راستش من مبخوام برای سال بعد اقدام کنم ولی این 2 تا صفر و چندتا 5 -6 وافعا چیزی حدود 1.5 نمره معدلمو خراب کرده در حالی که وقتی اون درسای افتاده رو پاس کردم با نمره خوب پاس شده مثلا یکی از صفرام 20 شده، وافعا ذهنمو درگیر کرده این مسئله که معدل چقد شانسمو کم میکنه واسه المان،میترسم تو این راه هزینه کنم بعد همش به در بسته بخورم
منم همین رو گفتم...اگر مدارکتون رو دانشگاهی که قصد اپلای دارید درخواست تطبیقشون رو از یه موسسه ای مثل WES بکنه اون وقت اون جوری که شما میخواید میشه....اما من تا حالا دانشگاهی توی المان رو ندیدم که همچین چیزی رو بخواد هر چند این که نخواسته دلیل بر این نمیشه که قبول نمیکنه..شما یه راه دارید اینکه با دانشگاه مقصدتون تماس بگیرید و بگید ریز نمراتتون رو برای تطبیق فرستادید جایی مثلWES ا..بپرسید ایا ازتون قبول میکنن یا نه؟ این تنها راهی هست که به فکر من میرسه ...چون حتی اگر دانشگاه مقصدتون سیستمش مثل داشنگاه ازاد باشه و نمرات افتاده رو حذف کنه بعید میدونم همچین کاری رو روی ریز نمرات یه داشنجویی خارجی که از یه سیستم دیگه میاد انجام بده و دست بردن تو ریز نمراتتون هم به هیچ وجه ممکن نیست