01-10-2014, 09:22 PM
سلام من دانشجو رشته کارشناسی معماری دانشگاه آزاد کرمان هستم و نمره ایلتسم هم 7/9 هست معدل کارشناسیم هم احتمالا حدود 19/70 تا 19/80 می شه زبان کره ای رو هم از یه کره ای بیشتر بلدم و لهجم برای کره ای ها مشکلی نداره آخه من توی Skype با کره ای ها خیلی خوب و روون صحبت می کنم و می خواهم برای ادامه تحصیل بیام کره جنوبی و دکترا بخونم و از همه مهمتر می خواهم بعدش اونجا هم زندگی کنم خواستم بدونم می تونم توی ایران سربازیمو برم دیگه برنگردم ایران می دونم یه کم سخته و چیز غیر ممکن هم وجود داره!!! ولی این با غیر ممکن خیلی فاصله داره !!! و یه سؤال دیگه اگه بخواهم در حین تحصیل کار هم بکنم چه قدر می تونم روزی یا ماهی در بیارم آخه می خواهم درس هم بخونم من الان توی ایران معمولا روزی 700 هزار تومن در میارم و بعضی وقت ها خیلی بیشتر! البته زمانی که تمام روز کار کنم البته من خیلی زیاد کار می کنم و با کار کردن هم مشکلی ندارم و دیگه اینکه توی دانشگاه ها در مقطع فوق لیسانس به همون زبان کره ای درس داده می شه و می خواستم بدونم قیمت ماشین اونجا چند میلیون وونه؟ مثلا قیمت یه کیا اپتیما مدل 2014 صفر اونجا چقدره اگه می شه در این موارد یه راهنمایی بفرمایید.
خواهش می کنم لطفا به دلیل این که چند سؤال مختلف پرسیدم این پست رو حذف نکنید.
خواهش می کنم لطفا به دلیل این که چند سؤال مختلف پرسیدم این پست رو حذف نکنید.