01-10-2014, 10:17 PM
(27-09-2014, 02:50 AM)'payamad' نوشته: سلام, من یک سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
من برای Winter 2014 و Summer 2015 پذیرش دارم و مراحل اخد ویزارو هم گذروندم و در سایت سفارت کد من رو برای صدور ویزا اعلام کردن.
با توجه به وقت کمی که دارم فکر نمی کنم به ترم Winter برسم. بنابراین روزی که برای گرفتن ویزا به سفارت می رم با توجه به اینکه در نامه پذیرس Summer 2015 هم ذکر شده, آیا می تونم درخواست کنم که ویزا برای ترم Summer صادر بشه؟ یا اینکه برای ترم بعدی باید دوباره تمام مراحل مصاحبه رو دوباره طی کنم؟
شما مشکلی نداری.
اگر واست رشته دوره زمستانت خیلی مهم نیست برای تابستان 2015 اقدام کن که هم خیالت راحت باشه و راحت میزات رو هم بگیری.
نه نیازی به گذروندن مجدد نیست. میتونی تقاضای ترم بعد بدی اگر نامه پذیرش اصلی دستت رسیده.
اگر واست رشته دوره زمستانت خیلی مهم نیست برای تابستان 2015 اقدام کن که هم خیالت راحت باشه و راحت میزات رو هم بگیری.
نه نیازی به گذروندن مجدد نیست. میتونی تقاضای ترم بعد بدی اگر نامه پذیرش اصلی دستت رسیده.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public