02-10-2014, 02:06 PM
(01-10-2014, 11:31 PM)'peymanamiri' نوشته: با سلام من کارشناسی معماری با معدل 15 دانشگاه غیر انتفاعی هنر ساری و کارشناس ارشد طراحی شهری با معادل 16.5 از دانشگاه علوم تحقیقات همدان دارم مدرک زبان ندارم دو مقاله داخلی و 5 سخرانی داخلی یه همایش داخلی و 2 سال سابقه تدریس در دانشگاه ازاد و غبر انتفاعی دارم میخوام برای پذریش از دانشگاه انگلیس اقدام کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید با تشکر از شما
دوست خوبم
اگه صرفا بحث پذیرش مطرح می باشد بنظر من امکان دارد در یکی از دانشگاه های متوسط یا خوب انگلستان به شرط پیدا کردن استاد پذیرش گرفت دقیق نمی دانم کدام دانشگاه ها رشته شما را دارند ولی دانشگاه های اسکس - میدلکس - ساسکس را در نظر داشته باشید
اگه صرفا بحث پذیرش مطرح می باشد بنظر من امکان دارد در یکی از دانشگاه های متوسط یا خوب انگلستان به شرط پیدا کردن استاد پذیرش گرفت دقیق نمی دانم کدام دانشگاه ها رشته شما را دارند ولی دانشگاه های اسکس - میدلکس - ساسکس را در نظر داشته باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]