03-10-2014, 11:46 AM
(02-10-2014, 06:18 PM)'nitah' نوشته: سلام
من 4 ترم دکتری حرفه ای دامپزشکی _ روزانه ارومیه خوندم ورودی 91 هستم. امسال میخوام کنکور 94 شرکت کنم برای پزشکی
راستش چندتا سوال دارم انقدر که جواب های مختلف شنیدم قاطی کردم !
دقیقا تا کی وقت دارم که انصراف بدم اگر بخوام کنکور سراسری شرکت کنم ؟ و اینکه اصلا امکان شرکت در کنکور امسال هست؟ (دختر هستم!) بعضیا میگن تا قبل ثبت نام تو کنکور باید انصراف بدی بعضیا میگن تا قبل اعلام نتایج
میتونم دوباره دکتری روزانه قبول بشم؟؟ اگر آره بازهم رایگانه یا باید شهریه بدم؟؟(بعصیا میگن دکتری فقط یکبار میتونی قبول شی روزانه!)
توروخدا دقیق جوابمو بدید دارم روزی nساعت!! درس میخونم (فعلا مرخصی گرفتم ابن ترم رو) واسه پزشکی خیلی نگران شدم که یوقت نتونم دوباره شرکت کنم . خیلی ممنونم
سلام، شما باید تاریخ دقیق رو در دفترچه ببینید ولی حدود اواسط آذر امسال باید انصراف قطعی بدین.خود ثبت نامم دوره من آبان بود دیگه. فرم مخصوص انصراف قطعی هم در همون دفترچه کنکور شماره 1 وجود داره. والا فکر نکنم رشته با رشته فرق داشته باشه و فقط نوبت قبولی مهمه ولی برای اطمینان بیشتر حتما از سامانه پاسخگویی سازمان سنجش کمک بگیرید یا اگر تهرانی هستین حضورا برید جنب پل کریم خان زند،سامان سنجش. تاجاییکه من میدونم اگر پزشکی قبول بشید و تا آذر انصراف بدین میتونید دوباره روزانه بخونید ولی بازم بپرسید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم