03-10-2014, 12:04 PM
(02-10-2014, 08:49 PM)'koohkan' نوشته: سلام و خسته نباشید
من دانشجوی ترم 3 مهندسی کشاورزی گرایش علوم خاک هستم.میخاستم انصراف دهم و در کنکور شرکت کنم.اما از دوستانم شنیدم که بهتر است این ترم را درس عمومی بردارم وانصراف ندهم.اگر این ترم را انصراف ندهم و ترم بعد انصراف دهم در شرکت کردن در کنکور برای من مشکلی پیش می اید؟؟؟؟؟؟ یا بهتر است زودتر انصراف دهم؟؟؟؟/
سلام و شمام خسته نباشید
همونطور که در پستهای قبلی چندبار نوشتم شما باید تا وسطای آذر امسال با پر کردن فرم مخصوص انصراف که در دفترچه شماره یک قرار داره انصراف بدین. وگرنه اصلا محروم از کنکور میشین و دیگه بحث قبولی و شهریه و .... هم نیست
همونطور که در پستهای قبلی چندبار نوشتم شما باید تا وسطای آذر امسال با پر کردن فرم مخصوص انصراف که در دفترچه شماره یک قرار داره انصراف بدین. وگرنه اصلا محروم از کنکور میشین و دیگه بحث قبولی و شهریه و .... هم نیست
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم