05-10-2014, 04:06 AM
(04-10-2014, 10:49 PM)'اشکان قاسمی1990' نوشته: با عرض ادب خدمت شما اقای بابک عزیز.
یک سوال بسیار ریزی ازتون داشتم. تو قسمت نتایج پذیرش رو که بررسی میکردم به یکسری نتایجی برخورد کردم که جالب بود بطور مثال دوستی معدل لیسانس 13.6 داشت با ارشد 16.8 و تافل 98 و جی ار ای 312 اما ایشون پذیرش با فاند گرفتن مصداق و امثال این دوست رو هم تو سایت و هم تو دانشگاه ها تقریبا زیاد دیدم. سوال این جاست که با این معدل چطور فاند هم گرفتن مگه دانشگاه های امریکا سفت و سخت رو قانوناشون پابند نیستن؟
با تشکر فراوان
خیلی از دانشگاهها در مورد حداقل ملزومات پذیرش (minimum requirements) سختگیری میکنند ولی بعضی از دانشگاهها هم ممکنه سختگیری کمتری داشته باشند. ضمن این که حداقل ملزومات پذیرش برای همه دانشگاهها یکسان نیست و معدل ۱۳/۶ ممکنه کمتر از حد نیاز دانشگاه نباشه. شما دانشگاه و رشته ایشون رو چک کردید که ببینید حداقل مورد نیاز دانشگاه چقدر بوده؟
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.