05-10-2014, 01:50 PM
(04-10-2014, 07:30 PM)'moulood' نوشته: با عرض سلام من ترم گذشته دفاع کردم معدل ارشدم 18 دانشگاه ازاد تهران و معدل کارشناسی 17/32از دانشگاه غیرانتفاعی .رشته من صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی یه مقاله پژوهشی وسخنرانی در کنگره بین المللی و تازه شروع به رفتن دوره ایلتس 2ماه با نمره 7 کردم و قصد داشتم مدارکمو تا قبل از پایان اذرماه برای دانشگاه های استرلیا بفرستم.آیا با شرایطی که من دارم امکان قبولی من و بورس شدن در یکی از دانشگاه های استرلیا با حداقل رنکینگ پایین دارم؟ یا تلاشم بی فایده است.
سوال دیگه اینکه با توجه به فرصت کمی هم که دارم از موسسات برای فرستادن مدارکم میتونم کمک بگیرم یا خودم میتونم انجام بدم.؟ سپاسگذار میشم اگه جواب سوالات منو بدین؟
سلام دوست خوبم
از نظر معدل شرایط تقریبا ایده عالی برای بورس شدن داری فقط بنظر من یک مقاله ای اس ای یا مجله ای صاحب نام در رشته خودتون نیاز دارید تا موقعیت خودتون را بهتر کنید.
دوست خوبم دانشگاه های استرالیا عموما تا یک زمانی به شما وقت می دهند تا نمره زبان را ارایه دهید و البته بدون ارایه ان احتمال بررسی مدارک شما برای بورس شدن تقریبا صفر هست تاکیید می کنم اول نمره زبان بگیرید بعد اپلای کنید
در مورد موسسات اعزام دانشجو عرض کنم فقط نقش پست چی را دارند اصلا توصیه نمی کنم بنظر من با یکم مطالعه سایت دانشگاه ها می توانید شخصا مدارک را تهیه و ارسال کنید
از نظر معدل شرایط تقریبا ایده عالی برای بورس شدن داری فقط بنظر من یک مقاله ای اس ای یا مجله ای صاحب نام در رشته خودتون نیاز دارید تا موقعیت خودتون را بهتر کنید.
دوست خوبم دانشگاه های استرالیا عموما تا یک زمانی به شما وقت می دهند تا نمره زبان را ارایه دهید و البته بدون ارایه ان احتمال بررسی مدارک شما برای بورس شدن تقریبا صفر هست تاکیید می کنم اول نمره زبان بگیرید بعد اپلای کنید
در مورد موسسات اعزام دانشجو عرض کنم فقط نقش پست چی را دارند اصلا توصیه نمی کنم بنظر من با یکم مطالعه سایت دانشگاه ها می توانید شخصا مدارک را تهیه و ارسال کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]