06-10-2014, 12:00 AM
(05-10-2014, 10:27 PM)'a.r.' نوشته:سلام عرض میکنم و وقت بخیر خدمت شما دوست عزیز
من رشتم تربیت بدنی بوده و تصمیم به طی کردن خدمت کردم بعد دیبلم.
الان برای ادامه ی تحصیل در رشته ی مدیریت بازرگانی چه دانشگاهی رو برام معرفی میکنید(که بعد لیسانس خودمو برای فاند در امریکا اماده کنم) ؟ (در حالی که من چون هنرستان بودم و بیش دانشگاهی نداشتم نمی تونم کنکور سراسری شرکت کنم)
شما دانشگاه هایی مثل : علمی کربردی(بدون کنکور) و.... رو برای بعد کارشناسی که بخوام apply کنم , فکر میکنید که خوب باشه که به مشکلی نخورم؟(اگر رزومه ی خوب داشته باشم)
من از شما دوستان میخوام که هنوز شروع نکردم راهنماییم کنید , از همه ی دوستانی که راهنماییی کنند قدر دانم
سلام دوست خوب
والا رشته مدیریت از جمله رشته هایی هست که فاند گرفتن در ان بسیار دشوار هست
من تنها کسانی را میشناسم که فاند مستر شدند که از یکی از دانشگاه های سراسری اکثرا شهید بهشتی یا تهران فارغ التحصیل شدند و یا برخی از رشته های مهندسی صنایع مثلا علم و صنعت فاند مستر مدیریت گرفتند
البته جی ار ای داشتند و شانس خوب!
من پیشنهاد می کنم اگه اصلا امکان نداره دانشگاه سراسری تحصیل کنید حداقل دانشگاه ازاد ولی شهر های بزرگ مثلا تهران اصفهان و .. تحصیل کنید دانشگاه های علمی کاربردی خصوصا در رشته مدیریت اصلا کیفیت ندارند
والا رشته مدیریت از جمله رشته هایی هست که فاند گرفتن در ان بسیار دشوار هست
من تنها کسانی را میشناسم که فاند مستر شدند که از یکی از دانشگاه های سراسری اکثرا شهید بهشتی یا تهران فارغ التحصیل شدند و یا برخی از رشته های مهندسی صنایع مثلا علم و صنعت فاند مستر مدیریت گرفتند
البته جی ار ای داشتند و شانس خوب!
من پیشنهاد می کنم اگه اصلا امکان نداره دانشگاه سراسری تحصیل کنید حداقل دانشگاه ازاد ولی شهر های بزرگ مثلا تهران اصفهان و .. تحصیل کنید دانشگاه های علمی کاربردی خصوصا در رشته مدیریت اصلا کیفیت ندارند
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]