(13-10-2011, 02:21 AM)Pejman نوشته: من به یه استادی تو دانشگاهی که اپلای کردم ایمیل زده بودم یک ماه و نیم پیش. بعد از 11 روز جواب داد و در مورد پروژه اش توضیح داد و یکی دو تا سوال از من پرسید. من هم روز بعد جواب ایشون رو دادم. دیگه خبری از ایشون نشد تا همین امروز (یعنی بعد از 28 روز!) که ایمیل زد و گفت که تمایل دارم باهات مصاحبه داشته باشم راجع به بکگراندت و کارهای تحقیقاتی و اینهات...
حالا من دو تا سوال دارم:
1- اینکه ایشون اینقدر دیر به دیر جواب می ده دلیلش چی می تونه باشه؟ اصلاً امیدی بهش هست؟
2- از من خواسته مقالات فعلی ام و اونهایی که قبلاً تو رزومه ام نوشته بودم در حال آماده سازی، رو بفرستم. راستش من یکی از مقالات در حال آماده سازیم به فارسی هست، اون یکی هم متنش آماده نشده. در واقع مقالاتم هیچ کدوم تکمیل نشده. به نظر شما چه جوابی بدم در مورد این دو تا مقاله که فکر نکنه الکی نوشته بودم در حال آماده سازی؟
ممنون.
سلام پژمان جان،
بنظر من خيلي محترمانه بهشون بگوييد كه زودتر از اينها منتظر جوابشون بوده ايد و در ايميلي هم كه الان بهش مي نويسيد بگوييد كه منتظر جوابشون در اسرع وقت هستيد. اينكه بعد از 28 روز به شما جواب داده نشون ميده كه شما در ذهنشون هستيد و يه جورايي روي شما حساب باز كرده كه از شما خواسته مقالاتتون واسش بفرستيد.
در مورد مقالاتتون، سعي كنيد خيلي سريع دو خلاصه انگليسي تهيه كنيد واسشون بفرستيد. اگه بعدا خواست كه فول تكستشو بفرستيد ،بگوييد كه چون جايي چاپ نشده ديگر نويسندگان احتمالا(يا اصلا) اجازه نخواهند داد كه قبل از چاپ به كسي بدهيد.
مرسي