07-10-2014, 11:10 PM
(07-10-2014, 10:19 PM)'blueearth' نوشته: با سلام گویا استرالیا از معدود کشور هایی هست که در ایران دانشگاهاش agent رسمی دارند
میخواستم بدونم نظر دوستان برای اقدام برای پذیرش دانشگاه از طریق اون ها چیه؟
اخیرا داشنگاه ولگونگ گفته فقط از این طریق درخواست می پذیره
من با یکیشون تماس گرفتن گفتم توی پیدا کردن سوپروایزر هم کمک میکنن
از دوستان کسی تجربه داره؟
سلام دوست عزیز
این موسسات تنها نقش پست چی را دارند و من شخصا سال 1390 حدود 1800000 تومن به یکی از این موسسات دادم نتنها سوپر وایزر پیدا نکرد بلکه کلی هم وقتم را هدر داد
اصلا پیشنهادنمی کنم سراغ این موسسات برید تنها در صورتی که برای مستر قصد اپلای دارید و حوصله اپلای کردن ندارید انهم بصورت پولی برید فکر کنم بکار بیایند
ولونگونگ من اپلای شخصا کرده بودم و اصلا مشکلی هم پیش نیامد
این موسسات تنها نقش پست چی را دارند و من شخصا سال 1390 حدود 1800000 تومن به یکی از این موسسات دادم نتنها سوپر وایزر پیدا نکرد بلکه کلی هم وقتم را هدر داد
اصلا پیشنهادنمی کنم سراغ این موسسات برید تنها در صورتی که برای مستر قصد اپلای دارید و حوصله اپلای کردن ندارید انهم بصورت پولی برید فکر کنم بکار بیایند
ولونگونگ من اپلای شخصا کرده بودم و اصلا مشکلی هم پیش نیامد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]