08-10-2014, 12:38 AM
(07-10-2014, 11:41 PM)'blueearth' نوشته: این هم تصویر سایت موقعی که اطلاعتم رو ایران وارد میکنموالا دوست عزیز با توجه به اینکه اخیرا من ندیدم کسی دانشگاه ولونگونگ بورس شده باشه پیشنهاد می کنم به دانشگاه های دیگر فکر کنید
ببینید من اصلا به خاطر بی حوصلگی نمیخوام سراغ این دو تا موسسه برم من با اینکه شرایطم واقعا ایده آله به عنوان شخصی توی مقطع کارشناسی ولی هیچ موفقیتی توی پیدا کردن سوپر وایزر نداشتم و ایمیل هام بی جواب مونده من به موسسه دوم زنگ زدم به من گفت خیلی شرایط خوبی داری برای جولای میتونی پذیرش با بورس بگیری و ما توی پیدا کردن سوپروایزر کمکت میکنیم
میخوام بدونم ایا به شما هم گفته بودند اگر نتوسنتیم پذیرش بگیریم پولتون رو پس میدیم یا نه؟
موسسه ایران استرالیا به من گفته بود دی سال نود من بورس میشم و استرالیا هستم ولی کو! این موسسات فقط نقش پستچی دارند
به منم گفته بودن پس میدن و .. ولی یک ریال هم ندادن حتی قرار داد هم بهم ندادن هر چی اصرار کردم کلاه برداری شاخ و دم نداره
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]