14-10-2011, 10:44 AM
(13-10-2011, 02:21 AM)Pejman نوشته: من به یه استادی تو دانشگاهی که اپلای کردم ایمیل زده بودم یک ماه و نیم پیش. بعد از 11 روز جواب داد و در مورد پروژه اش توضیح داد و یکی دو تا سوال از من پرسید. من هم روز بعد جواب ایشون رو دادم. دیگه خبری از ایشون نشد تا همین امروز (یعنی بعد از 28 روز!) که ایمیل زد و گفت که تمایل دارم باهات مصاحبه داشته باشم راجع به بکگراندت و کارهای تحقیقاتی و اینهات...۱. به نظر من کاملا امید هست و کاملا طبیعیه که استادها انتخابهای دیگه و دانشجوهای دیگه رو بررسی کنند و بعد به شما جواب بدن.
حالا من دو تا سوال دارم:
1- اینکه ایشون اینقدر دیر به دیر جواب می ده دلیلش چی می تونه باشه؟ اصلاً امیدی بهش هست؟
2- از من خواسته مقالات فعلی ام و اونهایی که قبلاً تو رزومه ام نوشته بودم در حال آماده سازی، رو بفرستم. راستش من یکی از مقالات در حال آماده سازیم به فارسی هست، اون یکی هم متنش آماده نشده. در واقع مقالاتم هیچ کدوم تکمیل نشده. به نظر شما چه جوابی بدم در مورد این دو تا مقاله که فکر نکنه الکی نوشته بودم در حال آماده سازی؟
ممنون.
۲. همون طور که کریم هم گفت، خوبه که یک خلاصه انگلیسی براشون بفرستید و به نظرم بهشون بگید که اصل مقاله به فارسی بوده و متن انگلیسیش هنوز کامل نشده و به محض آماده شدن براشون ارسال خواهید کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.