08-10-2014, 11:16 AM
(01-10-2014, 10:46 PM)'Mohammadsr' نوشته: بعله شما درست می گی ولی من الان دیگه نمی تونم اینقدر پول دربیارم اون روز ها مرد! یادش بخیر در ضمن هم عاشق فیلم های کره ای نیستم البته دوست دارم ولی نه اینکه به خاطر چیزایی مثل K-POP و یا K-Drama یه دید فانتزی داشته باشم راستش بین فیل های کره ای هم که ایران پخش کرد امپراطور دریا قشنگ بود بقیه هم زیاد جالب نبود راستش آمریکا هم خوبه ولی زیاد از فرهنگشون خوشم نمیاد در ضمن یه چیزی رو هم من رک بگم راستش وقتی من توی ایران سوار اپتیما فول 2014 می شم البته این ماشینم بود خیلی هم دوستش داشتم ولی وقتی توی خیابون های شهر های ایران رانندگی می کنم بعد از چند دقیقه احساس می کنم ژیان هم سوار شم زیاده آخه با این فرهنگ رانندگی ، با این وضع خیابونا و مردم...! ولا چی بگم مردم دلشون خوشه که بالا کلاه برداری ودزدی البته اکثرا نه همه یه لنکروزر بخرن و باهاش دختر بازی کنن یا توی مهمونی پز بدن و الکی ژست بگیرن! هیوندا رو نگاه من اولین ماشنش Ponney بود ولی الان همه چیز های ماشیناش رو خودش طراحی و تولید می کنه و لی ایران خودرو که تقریبا هم زمان با هیوندا تاسیس شد الان فقط بلده با هزار و یک تقلب و دزدی طرح های دیگه و استفاده از قطعات ماشین های دیگه مثلا یه خودروی آشغال دیگه ای تولید کنه من الان اینترنت 4 مگابیت آسیاتک رو دارم و سرعت دانلودم هم به زور به 300 می رسه!!! اونم فقط 30 گیگ می تونم دانلود کنم در ازای ماهی نودو اندی تومن! تازه پینگ تایمم هم روی 70 هست! فکر نکم اینترنت کره هر چی با شه این جوری باشه راستش الان که دخترای توی دانشگاه آزادو می بینم ففقط به درد بعضی کارا می خورن نه به درد دوستی واقعی یا ازدواج تازه اگرم بخواهم مثل همون مو قع کار کنم احتمالا بیشتر از یه سال عمر نمی کنم چون توی ایران در آوردن این مقدار درآمد در روز اونم بدون دزدی کار خداست!!! راستش از فرهنگ مردم ایران خیلی بدم می یاد راستش پول زیاد تنهایی به درد نمی خوره! البته جای تعجب هم نیست تنها فایدش اینه که بقیه که این قدر پول ندارن و نمی تونن این ماشین های گرون رو البته توی ایران خیلی گرون تره بخرن بهت نگاه می کنن و می گن خوش به حالت آخه من نمی خواهم مثل بقیه فقط زنده بمونممی خواهم زندگی کنم و پیشرفت کنم آخه من الان دانشگاه آزادم و نه صنعتی شریف ! آخه من اون موقع درس خون نبودم قبول دارم کره واقعی خیلی با اون چیزی که مرد فکر می کنن خیلی فرق داره ولی در کل فکر کنم خیلی بهتره اروپا هم که نگو فقط به درد دیدن از تلویزیون یا یه مسافرت دو روزه می خوره! با ایرانی مثل ببخشید سگ رفتار میکنن شاید قانونا نتونن کاری کنن ولی اینجوری فکر می کنن و بعضی جاها اینجوری رفتار می کنن خیلی رفتار سردی دارن و خیلی هم بی جنبه هستن حالا آمریکا یه چیزی! ولی باز کره رو بیشتر ترجیح میدم و می خواستم بدونم شما الان توی کره هستیدبرای یک دانشگحو مار مردن غیر قانونی هست
به فرض هم نباشه: حداکثر واسه یه خارحی اینه که بره تو سوپرمارکتی، رستورانی کار کنه که اونم ساعتی 5 دلاره!
فکر کار کردن تو هیوندای و این جور کمپانی ها رو از سرتون بریزین بیرون! شاید 1% هم تو این کمپانی ها خارحی نباشن. نه اینکه غیر ممکنه ، خیلی سخته
خب فقط بورس میمونه که اونم در حد بخور و نمیره ! استاد اینقدر کم پول میده که از ساعنی 5 دلار هم کمتره !
باید یه مهارت خیلی خاصی داشته باشید، مدرک خوبی داشته باشید(ترجیجا از دانشگاههای کره) و زبون کره ای رو خوب صحبت کنید. باز هم من نمیتونم گارانتی بدم که میشه کار چیدا کرد. شانس هم مهمه! من با نظر پویای عزیز موافقم. کره جای زیاد مناسبی واسه خارجی ها نیست (از نظر من) به خاطر تفاوت فرهنگی زیاد
شما فکر کرید تو کره مردم بد نیستن؟! دختراشون مثل فرشتن؟ اینجور صحبت مردن شما نشون میده هنوز نیاز به مطالعه بیشتر دارید.
ای کاش بودین و میدیدین که تفکر شما با این چیزی که هست خیلی فرق میکنه! تا حالا رفتار نژادپرستانه از یه کره ای که خودش تازه دوران رسیده ندیدید که هوس کنین برگردین همون ایران خودمون!
دوست من....بیشتر فکر کن و بعدش تصمیم بگیر
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."