08-10-2014, 10:33 PM
(08-10-2014, 10:01 PM)'M1KE' نوشته: در کل شما بعد از تماس هایی که برقرار کردین باید ببینید از نظر مالی برای چند تا دانشگاه میتونید اپلای کنید و بعد اونهایی که پاسخ هایی بهتری دادن یا به هر دلیل فکر می کنید شانس زیادی براشون دارین رو در نظر بگیرین. در این ایمیل خیلی به پرونده شما ابراز علاقه خاصی نشده و اشاره شده که تنها زمانی می تونند پرونده تون رو در نظر بگیرند که از مسیر رسمی اپلای بشه و در کمیته پذیرش پذیرفته بشه. این نوع ایمیل ها در دسته مواردی که به طور مشخص استاد به پرونده تون ابراز علاقه می کنه قرار نمی گیره ولی در هر حال در نبود ایمیل های نوع اول میتونه به عنوان گزینه های ذخیره یا فرعی در نظر گرفته بشه. اگر مثلا برای 5 حا می تونید اپلای کنید و فقط از 3 تا استاد پاسخ خیلی خوبی داشتین، 2 تای دیگه رو هم می تونید برای این نوع استادها در نظر بگیرید و بعد از فرستادن پرونده دوباره پیگیر بشین.
هر چه بیشتر با افراد مشابه خودتون (از نظر زمینه کاری) و همین طور رتبه هایی که به شرایط تون بخوره، تماس بگیرید احتمال اینکه پاسخ های بهتری بگیرین هم بیشتر میشه. به نظر من استادهایی که ظرفیت برداشتن دانشجو داشته باشند ایمیل ها رو می خونند ولی در اغلب موارد پاسخ نمیدن. ولی استادهایی که ظرفیت نداشته باشن دلیلی هم نداره این نوع ایمیل ها رو بخونند. بنابراین پاسخ گرفتن ایمیل تا یک حد کمی میتونه نشون دهنده این باشه که اون استاد به هر حال دنبال دانشجو هست.
ممنونم از پاسختان
اکثر استادهایی که فیلد کاریشان شبیه به من است جوابم را دادند و گفتن یا فاندمان مشخص نیست یا فاند نداریم یا پوزیشن خالی نداریم! ولی خب همین شانس های فرعی هم به قول شما میشه روشون حساب کرد.
اکثر استادهایی که فیلد کاریشان شبیه به من است جوابم را دادند و گفتن یا فاندمان مشخص نیست یا فاند نداریم یا پوزیشن خالی نداریم! ولی خب همین شانس های فرعی هم به قول شما میشه روشون حساب کرد.