10-10-2014, 11:25 PM
(10-10-2014, 01:11 PM)'HIV' نوشته: سلام بر اساتید بزرگوار
من لیسانس اقتصاد بازرگانی را با معدل 19.28 از دانشگاه آزاد تهران جنوب گرفتم ، در حال حاضر کلاس زبان البته انگلیسی دارم میرم و سنم 31 سال است و آشنایی کمی با زبان آلمانی دارم دو سه ترم قبلنا رفتم کلاس ، میخواستم ببینم شرایطم چطوریه 1.برای گرفتن پذیرش
2.برای گرفتن فاند
3.احتمال دایرکت PHD
4.کدوم دانشگاه ها رو پیشنهاد میدید
با سپاس فراوان
سلام دوست خوب
تبریک بابت معدل خوبتون
دوست خوب دایرکت پی اچ دی بیشتر در مورد امریکا مطرح هست و نه اروپا چون اینجا دنبال فردی محقق هستند که دارای فوق لیسانس بوده و حداقل یک پایانامه داشته باشد ولی شما بنظرم از طریق موسسه داد و بورسهای اراسموسن و سلام شانس بالایی برای بورس مستر شدن داری در مورد اراسموسن که لیست دانشگاه ها را از طریق دانشگاه لوند سوید می توانی پیدا کنی من لینک پیدا کنم برات پ خ می کنم
تبریک بابت معدل خوبتون
دوست خوب دایرکت پی اچ دی بیشتر در مورد امریکا مطرح هست و نه اروپا چون اینجا دنبال فردی محقق هستند که دارای فوق لیسانس بوده و حداقل یک پایانامه داشته باشد ولی شما بنظرم از طریق موسسه داد و بورسهای اراسموسن و سلام شانس بالایی برای بورس مستر شدن داری در مورد اراسموسن که لیست دانشگاه ها را از طریق دانشگاه لوند سوید می توانی پیدا کنی من لینک پیدا کنم برات پ خ می کنم
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]