11-10-2014, 12:02 AM
(10-10-2014, 01:57 PM)'kardkond' نوشته: سلام
ایشالا که خوب و سلامت باشید
سابقه کار تو پذیرش فنلاند تاثیر داره یا نه..؟ اگه داره همین که تو رزومه باشه کافیه یا باید نامه از تامین اجتماعی یا اون شرکتی که توش کار کردیم تهیه کنیم...؟؟
یه سوال دیگه ،لیسانس IT دانشگاه آزاد ،معدل 14.78 هستم با 3 سال سابقه و 26 سالم هست... مقاله اینا هم کلا هیچی...
دارم میخونم واسه IELTS ، امتحانم 10 Jan هست ، با توجه به زمان دو هفته ای واسه اعلام نتایج و پست ، فکر میکنید با تجربه ای ک دارید ، به ددلاین 30 Jan میرسم...؟؟؟(من شیراز ساکنم) و اینکه واسه 5 تا دانشگاه aalto , oulu , lut, eastern , tampere technology می خوام اقدام کنم.. در رشته خودم... انتخاب ها خوبن ؟ زیاد نیستن ؟ و چقدر شانس دارم با شرایطی که دارم... امسال هم همه دانشگاه ها مهر سفارت میخوان ، عاقلانه هست واسه 5 تا اقدام کنم با توجه به اینکه از این 5 تا ، 2 تاش جزو UAF نیست و باید مستقیم به خود دانشگاه پست کنم...؟؟؟
بسیار ممنون از وقتی که میذارید...
سلام دوست خوب
سابقه کار تاثیر مثبت داره ولی نیازی به سوابق بیمه نیست و در مورد نمره زبان تاجایی که من میدونم بسته به دانشگاه ممکنه تا یک ماه بعد ددلاین هم بشه فرستاد باید از دانشگاه بپرسی
والا رقابت زیاد شده من پارسال سه تا دانشگاه اپلای کردم یکی قبول شدم البته رشته های مهندسی شرایط خیلی بهتر هست تا رشته من
چک کنید پارسال دانشگاه واسا مثلا من باید مدارک مستقیم پست می کردم ولی امثال شنیدم امده جزوه UAF حتما چک کنید بنظر من حداقل سه دانشگاه اپلای کنید
سابقه کار تاثیر مثبت داره ولی نیازی به سوابق بیمه نیست و در مورد نمره زبان تاجایی که من میدونم بسته به دانشگاه ممکنه تا یک ماه بعد ددلاین هم بشه فرستاد باید از دانشگاه بپرسی
والا رقابت زیاد شده من پارسال سه تا دانشگاه اپلای کردم یکی قبول شدم البته رشته های مهندسی شرایط خیلی بهتر هست تا رشته من
چک کنید پارسال دانشگاه واسا مثلا من باید مدارک مستقیم پست می کردم ولی امثال شنیدم امده جزوه UAF حتما چک کنید بنظر من حداقل سه دانشگاه اپلای کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]