11-10-2014, 01:14 AM
(11-10-2014, 12:02 AM)'saaaaam' نوشته:سلام دوست خوب
سابقه کار تاثیر مثبت داره ولی نیازی به سوابق بیمه نیست و در مورد نمره زبان تاجایی که من میدونم بسته به دانشگاه ممکنه تا یک ماه بعد ددلاین هم بشه فرستاد باید از دانشگاه بپرسی
والا رقابت زیاد شده من پارسال سه تا دانشگاه اپلای کردم یکی قبول شدم البته رشته های مهندسی شرایط خیلی بهتر هست تا رشته من
چک کنید پارسال دانشگاه واسا مثلا من باید مدارک مستقیم پست می کردم ولی امثال شنیدم امده جزوه UAF حتما چک کنید بنظر من حداقل سه دانشگاه اپلای کنید
سلام
ممنون از راهنماییتون...
درباره سابقه : گواهی نامه از شرکت هم لازم نیست..؟؟ یعنی اثبات ادعا لازم ندارن..؟؟
درباره مدرک زبان :به همه دانشگاه ها میل زدم ، دانشگاه Tampere Technology و Jyvaskyla فقط گفتن میتونی بعدا هم ارائه بدی ، بقیه گفتن نمیشه..
از چند تا شرکت پستی سوال کردم ، گفتن 3-4 روزه میرسه ، اگه همین 3-4 بیشتر طول نکشه و زبان هم سر 2 هفته جوابارو بدن ، احتمالا مشکل خاصی پیش نیاد...
با توجه به تجربیات شما ، این تاریخ ها درست هست یا مقدار خطاش بیشتر هست...؟؟
ممنون از راهنماییتون...
درباره سابقه : گواهی نامه از شرکت هم لازم نیست..؟؟ یعنی اثبات ادعا لازم ندارن..؟؟
درباره مدرک زبان :به همه دانشگاه ها میل زدم ، دانشگاه Tampere Technology و Jyvaskyla فقط گفتن میتونی بعدا هم ارائه بدی ، بقیه گفتن نمیشه..
از چند تا شرکت پستی سوال کردم ، گفتن 3-4 روزه میرسه ، اگه همین 3-4 بیشتر طول نکشه و زبان هم سر 2 هفته جوابارو بدن ، احتمالا مشکل خاصی پیش نیاد...
با توجه به تجربیات شما ، این تاریخ ها درست هست یا مقدار خطاش بیشتر هست...؟؟