12-10-2014, 10:36 AM
سلام دوستان عزیز
من به تازگی به فکر ادامه تحصیل در خارج از کشور افتادم و امروز با شما آشنا شدم
لیسانسم مهندسی شیمی از دانشگاه سراسری سمنان هست با معدل 15.36
ارشدم مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی از تربیت مدرس با معدل 15.80
دکتری سراسری هم تو همون رشته مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی با رتبه 19 قبول شدم ولی نرفتم (ولی مدارک دال بر قبولیمو از سازمان سنجش گرفتم گفتم شاید به دردم بخوره!)
3 سال سابقه کار دارم ولی تو کار متوجه شدم که علاقه اصلیم به مدیریت هست و سریع بجای مهندس شدم مدیر بین الملل شرکت که ربطی به درسی که خوندم نداره ولی خوب خیلی بهش علاقه دارم
به همین دلیل امسال ارشد مدیریت شرکت کردم و پیام نور تهران قبول شدم
حالا که تصمیمم برای رفتن از ایران قطعی شده
واقعا نمیدونم شانسم برای چه مقطعی و چه رشته ای بالاست؟
آیا امکان اینکه بتونم یه ارشد دیگه تو مهندسی صنایع ترجیحا یا باز مهندسی شیمی بگیرم بیشتره یا دکترای رشته خودم (البته با توجه به اینکه خیلی به بیوتکنولوژی علاقه ندارم ترجیحم نیست)؟
اصلا میتونم برم ارشد یا دکترا تو مدیریت بگیرم؟
البته من خرج زندگیمو میتونم خودم بدم ولی ترجیحم این هست که هزینه ای برای دانشگاه ندم
مگرینکه انقدر ارزش داشته باشه که بدونم مثلا از این دانشگاه فارغ التحصیل بشم کار عالی برام هست که خرجی رو که کردم جبران کنه
مثلا بتونم هاروارد مدیریت بخونم
ممنون میشم اگه کمکم کنید
من به تازگی به فکر ادامه تحصیل در خارج از کشور افتادم و امروز با شما آشنا شدم
لیسانسم مهندسی شیمی از دانشگاه سراسری سمنان هست با معدل 15.36
ارشدم مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی از تربیت مدرس با معدل 15.80
دکتری سراسری هم تو همون رشته مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی با رتبه 19 قبول شدم ولی نرفتم (ولی مدارک دال بر قبولیمو از سازمان سنجش گرفتم گفتم شاید به دردم بخوره!)
3 سال سابقه کار دارم ولی تو کار متوجه شدم که علاقه اصلیم به مدیریت هست و سریع بجای مهندس شدم مدیر بین الملل شرکت که ربطی به درسی که خوندم نداره ولی خوب خیلی بهش علاقه دارم
به همین دلیل امسال ارشد مدیریت شرکت کردم و پیام نور تهران قبول شدم
حالا که تصمیمم برای رفتن از ایران قطعی شده
واقعا نمیدونم شانسم برای چه مقطعی و چه رشته ای بالاست؟
آیا امکان اینکه بتونم یه ارشد دیگه تو مهندسی صنایع ترجیحا یا باز مهندسی شیمی بگیرم بیشتره یا دکترای رشته خودم (البته با توجه به اینکه خیلی به بیوتکنولوژی علاقه ندارم ترجیحم نیست)؟
اصلا میتونم برم ارشد یا دکترا تو مدیریت بگیرم؟
البته من خرج زندگیمو میتونم خودم بدم ولی ترجیحم این هست که هزینه ای برای دانشگاه ندم
مگرینکه انقدر ارزش داشته باشه که بدونم مثلا از این دانشگاه فارغ التحصیل بشم کار عالی برام هست که خرجی رو که کردم جبران کنه
مثلا بتونم هاروارد مدیریت بخونم
ممنون میشم اگه کمکم کنید