13-10-2014, 09:48 PM
(13-10-2014, 09:34 PM)'سهیل توفیقی' نوشته: با سلام'
من ۱۲ ماه دیگه قصد آزمون تافل رو دارم'فعلا با فلاش کارت 450شروع کردم اما سطح زبانم فکر کنم pre intermediateباشه البته تا پایان کتاب ابی اینترنت رو آموزشگاه رفتم اما الان برای این آزمون میخوام خودخوان انجام بدم'با توجه به این شرایط با توجه به منابع زیاد تافل خیلی گیج شدم و اصلا نمیدونم که چه کتابی بخونم ویا این که با چه کتابی شروع کنم!!البته از هر کی می پرسم که راهنمایی کنه کلی کتاب برای قسمت های مختلف معرفی میکنن آخرش هم باز با این همه منبع آدم گیج میشه دوباره!!!
ممنون میشم اگر منو راهنمایی کتید'
برای لغت essential words رو شروع کنید. یک کتاب نسبتا ساده تر رو هم انتخاب کنید برای شروع مثل لانگمن یا دلتا (دلتا یه کم سطح ردینگ ها و لسینینگ های پایانیش بالاتره). برا لسینینگ بارونز هم خیلی توصیه میشه. معمولا یه مدت که خودتون کار کردید بتدریج دستتون میاد که بعدش باید چی کار کنید. بنابراین برا اینکه گیج کننده هم نباشه شما همین هارو شروع کنید تا نواقص و ضعف ها دستتون بیاد. مثلا اگر با لسینینگ مشکل داشتید script بنویسید. این مرحله مقدماتی رو که گذروندین بعد دوباره با توجه به وقت باقیمونده با منابع جدی تر و مهمتر ادامه بدین. توصیه می کنم نذارید این منابع خیلی وقتتون رو بخورن! مثلا یهو نگاه نکنین ببینین 6 ماه گذشته هنوز دارین لانگمن می خونید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا