14-10-2014, 02:03 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2014, 02:24 AM توسط mehrdadbala.)
سلام دوستان من قبلا حدود 1 ماه پیش هم رزومم رو نوشته بودم و ب پیشنهاد دوستان که گفتن GRE شرکت کنم بعد دانشگاه رو انتخاب کنم امتحان GRE رو دادم و رزومم رو دوباره نوشتم که اگر ممکنه دوستان ی کم با جزییات بیشتر راهنمایی کنن خصوصن کشور هایی که شانس بیشتری دارم.
من برای ارشد رشته اقتصاد یا فاینانس (و در اولویت سوم حسابداری) میخوام اپلای کنم با توجه به شرایط من کدوم دانشگاه و کشور ها شانس دارم؟
1- مقطع تحصیلی و دانشگاه : کارشناسی - دانشگاه صنعت نفت
2-معدل : 17.50 (دانشجوی سال آخرم)
3- رشته : حسابداری
4- نمره زبان : آیلتس 6.5 (L7- R6.5- S6.5- W6.5)
5- V-146 Q163 - (309) :GRE
6- تعداد مقاله : 1 داخلی (جز10مقاله سال مجله حسابدار) - 1 خارجی دردست تالیف (موضوع فاینانس)
7- کارآموزی بخش فاینانس پتروپارس -(البته ب توصیه بعضی دوستان شاید این قسمت رو حذف کنم)
من برای ارشد رشته اقتصاد یا فاینانس (و در اولویت سوم حسابداری) میخوام اپلای کنم با توجه به شرایط من کدوم دانشگاه و کشور ها شانس دارم؟
1- مقطع تحصیلی و دانشگاه : کارشناسی - دانشگاه صنعت نفت
2-معدل : 17.50 (دانشجوی سال آخرم)
3- رشته : حسابداری
4- نمره زبان : آیلتس 6.5 (L7- R6.5- S6.5- W6.5)
5- V-146 Q163 - (309) :GRE
6- تعداد مقاله : 1 داخلی (جز10مقاله سال مجله حسابدار) - 1 خارجی دردست تالیف (موضوع فاینانس)
7- کارآموزی بخش فاینانس پتروپارس -(البته ب توصیه بعضی دوستان شاید این قسمت رو حذف کنم)
از اساتید اقتصاد، ریاضی و اقتصاد سنجی (OR) میتونم ریکامندیشن خوب بگیرم. قول مساعد دادن.
**این توضیح هم بدم که واحد های اقتصادی بیشتری نسبت به سایر دانشگاه ها توی برنامه اموزشی دانشگاه ما بود(مثل اقتصاد انرژی، مالی بین الملل و ...) فک کنم 20-25 واحد هست!!
شهریه های دانشگاه های با این وضع ارز خیلی گرونه دنبال پذیرش با فاند - معاف از شهریه هستم. اروپا، کانادا و یا امریکا.
شهریه های دانشگاه های با این وضع ارز خیلی گرونه دنبال پذیرش با فاند - معاف از شهریه هستم. اروپا، کانادا و یا امریکا.