14-10-2014, 01:18 PM
(14-10-2014, 01:09 AM)'سهیل توفیقی' نوشته: یک سوال دیگه اونم اینکه سطح گرامر من هم اصلا تعریفی نداره'به نظر شما نیازی با خوندن این کتاب تا حدی مشکل من حل میشه یا نیازه که کتاب بخرم'
و اینکه من 450 رو تا نیمه خوندم بهتر نیست که ابن کتاب رو اول تموم کنم'
پس فعلا تا زبانم به سطح متوسطی برسه این کتاب رو به همراه کلمات بخونم دیگه'??
کار جانبی دیگه ای که نیاز نیست کنارش انجام بدم دوست من'
ممنون میشم منو راهنمایی کنید''
چرا دیگه شما 450 رو تموم کن بعد برو سراغ اون کتاب و ضمنا روزانه بیشتر وقتتو برا لغت صرف نکن که جواب نمی گیری. گرامر در حد متوسط برای تافل نیاز هست. ولی همین اولش فایده نداره. یه کم باید راه بیافتین و بتونید در یه حد متوسطی بنویسید بعد گرامر خوندن رو رایتینگ شما اثرگذاره.
ببین دوست من این کتاب به تنهایی قرار نیست سطح زبان شمارو بالاتر ببره. تافل یه امتحان ساده مدرسه و دانشگاه نیست که شما بگید این کتاب و اون کتاب رو بخونم دیگه حله نمره رو می گیرم. باید هرچقدر که می تونید بیشتر کار کنید. متون انگلیسی بخونید و خیلی زیاد گوش کنید چون هیچ چیزی مثل لسینینگ قوی برای تافل مهم نیست. ضمنا سعی کنید روزانه زیاد وقت بذارید و در وقت معقولی این کتاب رو تموم کنید. منابع زیادی هست که کار کردنشون واجبه مثل لسینینگ بارونز، یه کتابی مثل کمبریج، TPO ها، نت فول...بنابراین یه جوری برنامه ریزی کنید که به همشون برسید.
ببین دوست من این کتاب به تنهایی قرار نیست سطح زبان شمارو بالاتر ببره. تافل یه امتحان ساده مدرسه و دانشگاه نیست که شما بگید این کتاب و اون کتاب رو بخونم دیگه حله نمره رو می گیرم. باید هرچقدر که می تونید بیشتر کار کنید. متون انگلیسی بخونید و خیلی زیاد گوش کنید چون هیچ چیزی مثل لسینینگ قوی برای تافل مهم نیست. ضمنا سعی کنید روزانه زیاد وقت بذارید و در وقت معقولی این کتاب رو تموم کنید. منابع زیادی هست که کار کردنشون واجبه مثل لسینینگ بارونز، یه کتابی مثل کمبریج، TPO ها، نت فول...بنابراین یه جوری برنامه ریزی کنید که به همشون برسید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا