14-10-2014, 07:34 PM
(14-10-2014, 03:20 PM)'nanock' نوشته: سلام،
آقا من مردم از بس ایمیل زدم به اساتید دانشگاه های کانادا.... 99% یا جواب نمیدن بقیه هم میگن "نداریم داداش، نیست، پوووول نیست"... یعنی همه قواعد ایمیل فرستادن رو هم رعایت کردم ... بافاصله هم فرستادم... زمینه کاری کاملا matchه ...
حالا یه سوال :
1-اگه بدون تماس با اساتید مدارک رو به این دانشگاهها بفرستم احتمال پذیرش چقدر پایین میاد؟
toronto-waterloo-concordia-york-western ontario-calgary-saskachewan-alberta-montreal-mcmaster
با سلام
از بین دانشگاه هایی که نام بردین yorkفکر کنم اوضاعش واقعا خراب باشه چون من با 2 تا از اساتیدش مکاتبه کردم گفتن دچار بحران شدید مالی هستیم
بیشتر اساتید به من گفتن یا فاند نداریم یا جا نداریم، دوستان برای فال 2015 یعنی از کی باید شروع به تماس با اساتید می کردیم؟
اگه رزومه قوی و خوبی دارین حتما روی متن رزومه و نگارشتون هم دقت کنید شاید ایراد کار اونجا باشه!!
از بین دانشگاه هایی که نام بردین yorkفکر کنم اوضاعش واقعا خراب باشه چون من با 2 تا از اساتیدش مکاتبه کردم گفتن دچار بحران شدید مالی هستیم
بیشتر اساتید به من گفتن یا فاند نداریم یا جا نداریم، دوستان برای فال 2015 یعنی از کی باید شروع به تماس با اساتید می کردیم؟
اگه رزومه قوی و خوبی دارین حتما روی متن رزومه و نگارشتون هم دقت کنید شاید ایراد کار اونجا باشه!!