15-10-2014, 01:52 PM
(05-10-2014, 12:31 PM)'boreng' نوشته: سلام دوستان
من در ابتدا کاردانی گرفتم که با اون معلم رسمی اموزش و پروزش شدم. همزمان با معلمی کارشناسی خوندم و الان هم دیگه ارشدم رو دارم می گیرم می خواستم بدونم چطور باید کارشناسیم رو ازاد کنم که هزینه ندم.
شما دارین مدت تعهد خدمت رو انجام میدین و نیازی به کار خاصی ندارین. فقط اون مدتی که روی مدرک موقت کارشناسیتون ذکر شده باید کار کرده باشید. در اینصورت باید از اداره کل گواهی اشتغال با ذکر مدت بگیرین و مدرکتون رو آزاد کنید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم