15-10-2014, 08:00 PM
(14-10-2014, 11:40 PM)'nahidkazemi' نوشته: با سلام من برای کار پایان نامه ام با نرم افزار stata کار میکنم. متغیرهای مورد نیازم را از 145 شرکت مختلف جمع آوری کرده ام و وارد stata کرده ام و حالا برای xtset کردن آن ها نمیدانم باید چکار کنم لطفا دستور انجام آن را برایم مینویسید؟در پست های قبلی هم خواندم که جواب داده بودید به کاربران قبلی ولی نتوانستم آن را اجرا کنم.
در ضمن لطفا مد نظر قرار دهید که آشنایی زیادی با این نرم افزار ندارم
با تشکرر
سلام دوست عزیز
شما به همان ترتیبی که گفته شده داده ها رو وارد کردید یا نه ؟
گمان میکنم در ورود داده به نرم افزار یه اشتباه کوچیک کرده باشید که نتونستید دستور xtset رو اجرا کنید.
بیاید از اول داده رو در یک فایل اکسل به فرمتی که گفته شده وارد کنید و از این ارسال برای راهنمایی بیشتر استفاده کنید و بعد از اکسل به نرم افزار داده ها رو وارد کنید.
راستی میتونید به جای واژه country از واژه id استفاده کنید. یعنی در اکسل در ستون country به جای کلمه coutry، از کلمه id استفاده کنید و در خود نرم افزار هم به همین ترتیب. دستور xtset هم به این صورت خواهد شد:
شما به همان ترتیبی که گفته شده داده ها رو وارد کردید یا نه ؟
گمان میکنم در ورود داده به نرم افزار یه اشتباه کوچیک کرده باشید که نتونستید دستور xtset رو اجرا کنید.
بیاید از اول داده رو در یک فایل اکسل به فرمتی که گفته شده وارد کنید و از این ارسال برای راهنمایی بیشتر استفاده کنید و بعد از اکسل به نرم افزار داده ها رو وارد کنید.
راستی میتونید به جای واژه country از واژه id استفاده کنید. یعنی در اکسل در ستون country به جای کلمه coutry، از کلمه id استفاده کنید و در خود نرم افزار هم به همین ترتیب. دستور xtset هم به این صورت خواهد شد:
xtset id year
ایشالا که این دفعه به مشکل برنخورین. و با موفقیت دستور رو اجرا کنید.