16-10-2014, 01:41 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 16-10-2014, 01:42 AM توسط ahmadpashaei.)
(15-10-2014, 10:24 PM)'fairy1' نوشته: سلام و وقت بخیرسلام. در ادامه راهنمایی دوستمون باید بگم شما اپلای رو با مدرک موقت انجام میدین ولی نهایتا باید دانشنامه رو با خودتون ببرید و تحویل بدین. پس شما در صورتی که سربازی رفته باشین میتونید در این یکسال مدرکتون رو آزاد کنید و پاییز 95 سر کلاس باشید چرا که اپلای شما همون پاییز و زمستان 94 انجام شده.
من کارشناسی ارشد هستم و شهریور 94 فارغ التحصیل میشم. اگر بخوام با قانون عدم کاریابی مدارکمو آزاد کنم مدارکم برای شهریور95 آزاد میشن. آیا میتونم برای پاییز 95 پذیرش بگیرم؟ چون بعد از deadline دانشنامم آزاد میشه، دانشگاه بهم مهلت میده که دانشنامه رو دیرتر براشون ببرم؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم