این احتمال وجود داره که تا نوامبر پرونده ها رو جمع می کنند در دسامبر اونها رو طبقه بندی می کنند که به دپارتمان ها و بخش های مختلف بفرستند و بعد در آغاز ترم که سر استادها خلوت میشه یعنی حدود ژانویه و فوریه در موردشون تصمیم می گیرند و همون حدود فوریه یا مارس پاسخ پذیرش رو میدن. روال داخلی دانشگاه رو به ندرت کسی با این جزئیات توضیح میده ولی به هر حال ایشون اشاره کرده که من استاد الان پرونده ها رو نگاه نمی کنم ولی شما اگر اپلای کرده باشین من پرونده تون رو به وقتش می بینم و جوابتون از همون مجرای رسمی دانشگاه داده میشه.
(17-10-2014, 07:21 PM)'Andre' نوشته: تا به امروز چندین ایمیل به استاتید مختلف زدم و به جز در یکی و دو مورد، در مابقی جواب دریافت کردم. این پاسخ کمی عجیب است
We haven't yet started looking at applications for Sep 2015 but if you applied you'll get a response in due time.
Thanks for your interest.
ایشون می فرمایند که هنوز شروع نکردیم (در اکثر موارد شروع اپلیکیشن ها اول November هست). این پاسخ دور از انتظار بود و جواب سوال من مبنی بر همکاری با ایشون نیست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -