18-10-2014, 02:25 AM
سلام سام عزیز
من مستر دومی ندارم
من فارغ التحصیل لیسانسم دنبال پذیرش در مقطع فوق
برای من بحث مالی خیلی مهمه و چون امریکا به خاطر جی ار ایی و محدودیت وقت نمیتونم اقدام کنم گزینه هام محدوده
من میخوام بورسی موسسه سوئد که هزینه های زندگی رو هم پوشش رو میده رو اقدام کنم
الان چند تا گزینه با بورس بیشتر نتونستتم پیدا کنم که یکیش همین سوئده
دستم داخل پوست گردو مونده به قول معروف میخوام هرجوری شده بتونم پذیرش فول فاند بگیرم
من مستر دومی ندارم
من فارغ التحصیل لیسانسم دنبال پذیرش در مقطع فوق
برای من بحث مالی خیلی مهمه و چون امریکا به خاطر جی ار ایی و محدودیت وقت نمیتونم اقدام کنم گزینه هام محدوده
من میخوام بورسی موسسه سوئد که هزینه های زندگی رو هم پوشش رو میده رو اقدام کنم
الان چند تا گزینه با بورس بیشتر نتونستتم پیدا کنم که یکیش همین سوئده
دستم داخل پوست گردو مونده به قول معروف میخوام هرجوری شده بتونم پذیرش فول فاند بگیرم
(18-10-2014, 02:17 AM)'saaaaam' نوشته:سلام بر شما
دوست خوبم براي من بسيار تعجب اور هست شما رزومه بسيار قوي داري و براي دكتري شانس بسياري داري بنظر من بجاي مستر دوم كه من نمي دانم معدل ليسانس شما و رشته ان را دنبال استاد باشيد و براي دكتري اقدام كنيد
حقيقت اين هست كه سويد شهريه اي شده و اولويت اول خود سويدي ها و درجه دوم شهروندان اروبا هست و نهايت اسيا و ساير قاره ها
نميشه بطور قطع نظر داد شانس بورس مستر شدن شما در كدام دانشكاه هست ولي بنظر شخصي من اكه مستر خودت را ارايه بدهيد احتمال زياد اور كووالي فايد مي شويد
با اين حال اكه معدل ليسانس بالاي ١٧ داري بدون ارايه فوق و مقالاتت بنظرم ميشه نظر مثبت به حداقل معاف از شهريه شدن داشت و با توجه به تقريبا كامل بودن قسمت نتايج قبولي و فاند سويد بنظرم بخش نتايج بذيرش فروم را ببينيد تا حدي مي تواني شانس خود را ارزيابي كنيد