18-10-2014, 09:47 PM
(18-10-2014, 04:50 PM)'kingchelsea' نوشته: سلام و سپاس خدای بزرگ را
من برای یک دوره یک ساله زبان چینی برای ترم بهار امسال دارم اقدام میکنم .
دانشگاه یا کالج زبان کدام بهتر هستن؟ آیا تجربه یادگیری در کالج های زبان را داشتین؟
از دوستانی که تجربه زندگی در چین رو دارند
از لحاظ اقتصادی و آب و هوا کدوم شهر را پیشنهاد میکنید؟
با هزینه ماهی 800 تومن میشه در شانگهای زندگی کرد؟.البته بدون احتساب هزینه خوابگاه که 6 ماه اول پرداخت میشه.
30 سالمه و کاردانی کامپیوتر خوندم و بعد از اتمام زبان چینی میخواهم وارد رشته تجارت بازرگانی بشم و چون شانگهای قطب دوم اقتصادی هستش و شرکتهای بین الملی زیاد داره شانس موفقیت چند برار میشه البته به نظر من.
اگر هزینه های پکن و شانگهای زیاد هستش. نزدیکترین و بهترین شهری که نزدیک شانگهای باشه و بازار اقتصادی خوبی داره کجا را پیشنهاد میکنید؟
از پیشنهاد و راهنمایی شما دوستان گرامی ممنونم و بهترین ها را آرزو دارم. [img]images/smilies/heart.gif[/img]
دروود.
خود دانشگاهها هم دوره زبان چینی برگزار میکنند.
اب و هموای شانگها معتدل و زمستونهای قابل تحملتری داره و الودگی هم خیلی کم.
با ماهی 1 میلیون در ماه اون هم تنها در محیط دانشگاه اره میشه سر کرد.
شانگهای که هزینه و زندگی از پایتخت هم بیشتره اما اگر برای تحصیل و کار اقدام میکنی استان جنوبی چین نزدیک به شانگهای به اسم zhejiang مناسبه.
خود دانشگاهها هم دوره زبان چینی برگزار میکنند.
اب و هموای شانگها معتدل و زمستونهای قابل تحملتری داره و الودگی هم خیلی کم.
با ماهی 1 میلیون در ماه اون هم تنها در محیط دانشگاه اره میشه سر کرد.
شانگهای که هزینه و زندگی از پایتخت هم بیشتره اما اگر برای تحصیل و کار اقدام میکنی استان جنوبی چین نزدیک به شانگهای به اسم zhejiang مناسبه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public