19-10-2014, 04:34 PM
سلام دوستان حقیقتش من از بس کامنت های دوستان رو خوندم کمی گیج شدم. لطفا در صورت امکان منم راهنمایی کنین .
دانشگاه کارشناسی :آزاد واحد قزوین
معدل کارشناسی : اون هنوز درسم تموم نشده بین 13.20 الی 13.70 (الان13.40 )
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: مهندسی نرم افزار
قبولی در کنکور کارشناسی ارشد یا مدرکی[b]که نشون بده می تونید در کارشناسی ارشد [b]ادامه بدید(دارم یا ندارم) : هنوز کنکور ندادم (اما حداقل دانشگاه خودم رو میارم)
[b]مدرک کارشناسی ارشد(دارید یا نه) :خیر
[b]رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد :آی تی
[b]تعداد مقالات :0
تعداد توصیه نامه:0 (اما میتونم از استاد هام بگیرم )
سابقه کار:کارآموزی
سابقه دریافت بورس :ندارم
تالیف و یا ترجمه کتاب :ندارم
نمره زبان:ندارم (در حال خوندنش هستم حداقل 6.5-6میارم)
دانشگاه ها و رشته هایی که می خواهید ببینید شانستون براشون چقدر هست(اطلاعات زیادی از دانشگاه های فنلاند ندارم ، متوسط رو به بالا باشه ):مدرک قابل قبول در ایران و ارزشمند
نکته دیگه ای اگه هست:یک سال زمان دارم تا سربازی برم،قبل از موعد باید بتونم پذیرش بگیرم یا نهایتا وسیقه میزارم .توانایی قبول شدن ارشد ایران رو دارم ولی دوست دارم خارج از ایران تحصیل کنم
مدارک تخصصی شبکه هم من دارم که البته بین المللی نیست و مربوط به ایران هست .اما از چند نفر که پرسیدم گفتند بعضی از سفارت ها مدرک موسسه سایبرتک رو قبول میکنن.(اصن این قضیه صحت داره آیا ؟؟؟)
مدارک تخصصی من :
1. CCNA 640-802
2.CCNP Switch
3.CCNP Routing
4.MCITP (البته این دوره تا خرداد طول میکشه)
میخواستم بدونم که آیا میتونم اصن برای فنلاند اقدام کنم؟ برای چه دانشگاه ای میشه اقدام کرد؟
برام خیلی مهم هم هست که بورسیه یا حداقل کمک هذینه بگیرم ، آیا امکانش هست بگیرم ؟ آیا تحصیل فنلاند رایگانه؟
ممنون میشم کمکم کنین در ضمن برای سال بعد میخوام اقدام کنم (احتمالا 2015-2016)که مدرک زبان هم بگیرم
ببخشید طولانی شد
سپاس[/b][/b][/b][/b][/b]
دانشگاه کارشناسی :آزاد واحد قزوین
معدل کارشناسی : اون هنوز درسم تموم نشده بین 13.20 الی 13.70 (الان13.40 )
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: مهندسی نرم افزار
قبولی در کنکور کارشناسی ارشد یا مدرکی[b]که نشون بده می تونید در کارشناسی ارشد [b]ادامه بدید(دارم یا ندارم) : هنوز کنکور ندادم (اما حداقل دانشگاه خودم رو میارم)
[b]مدرک کارشناسی ارشد(دارید یا نه) :خیر
[b]رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد :آی تی
[b]تعداد مقالات :0
تعداد توصیه نامه:0 (اما میتونم از استاد هام بگیرم )
سابقه کار:کارآموزی
سابقه دریافت بورس :ندارم
تالیف و یا ترجمه کتاب :ندارم
نمره زبان:ندارم (در حال خوندنش هستم حداقل 6.5-6میارم)
دانشگاه ها و رشته هایی که می خواهید ببینید شانستون براشون چقدر هست(اطلاعات زیادی از دانشگاه های فنلاند ندارم ، متوسط رو به بالا باشه ):مدرک قابل قبول در ایران و ارزشمند
نکته دیگه ای اگه هست:یک سال زمان دارم تا سربازی برم،قبل از موعد باید بتونم پذیرش بگیرم یا نهایتا وسیقه میزارم .توانایی قبول شدن ارشد ایران رو دارم ولی دوست دارم خارج از ایران تحصیل کنم
مدارک تخصصی شبکه هم من دارم که البته بین المللی نیست و مربوط به ایران هست .اما از چند نفر که پرسیدم گفتند بعضی از سفارت ها مدرک موسسه سایبرتک رو قبول میکنن.(اصن این قضیه صحت داره آیا ؟؟؟)
مدارک تخصصی من :
1. CCNA 640-802
2.CCNP Switch
3.CCNP Routing
4.MCITP (البته این دوره تا خرداد طول میکشه)
میخواستم بدونم که آیا میتونم اصن برای فنلاند اقدام کنم؟ برای چه دانشگاه ای میشه اقدام کرد؟
برام خیلی مهم هم هست که بورسیه یا حداقل کمک هذینه بگیرم ، آیا امکانش هست بگیرم ؟ آیا تحصیل فنلاند رایگانه؟
ممنون میشم کمکم کنین در ضمن برای سال بعد میخوام اقدام کنم (احتمالا 2015-2016)که مدرک زبان هم بگیرم
ببخشید طولانی شد
سپاس[/b][/b][/b][/b][/b]