19-10-2014, 05:49 PM
(19-10-2014, 05:13 PM)'mohammad696' نوشته:سپاس از شما
راستش همین که مطمئن باشم شهریه ام صفر هست برام کافی هست . میتونم معدلمم تا 14 بالا بیارم ماکسیمم حالتش و اینکه برای مثال به نظر شما دانشگاه تورکو یا آبو اگه اشتباه نکنم شانس دارم ؟
اینم بگم نمیدونم اطلاع دارین یا نه مدرک من از لحاظ اعتبار یچیزی تو مایه های شریف اعتبار داره چون دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) در عرصه بین المللی شناخته شده هست و لفظا شنیدم که با همین حدود معدل حتی سوئد هم پذیرش گرفتن .
بازم کلی مرسی
سلام دوست خوبم
بنظر من با معدل 14 انشاله برای ابو اکادمی شانس دارید ولی برای تورکو من زیاد خوشبین نیستم بنظرم یکی از دانشگاه های ایسترن فنلاند و یا لاپرنتا را اپلای کنید
در مورد اعتبار دانشگاه ازاد قزوین بنظر شخصی من در داخل کشور پاسخ شما مثبت هست ولی در اینور ابها بنظر من واحد های شهرهای بزرگ دانشگاه ازاد را بجز تهران تقریبا معادل در نظر می گیرند زیاد سخت نگیرید اینجا دانشگاه های اروپا را خیلی بالاتر از دانشگاه های ایران ارزیابی می کنند بجز موارد خاص بچه های شریف و علم و صنعت
بنظر من با معدل 14 انشاله برای ابو اکادمی شانس دارید ولی برای تورکو من زیاد خوشبین نیستم بنظرم یکی از دانشگاه های ایسترن فنلاند و یا لاپرنتا را اپلای کنید
در مورد اعتبار دانشگاه ازاد قزوین بنظر شخصی من در داخل کشور پاسخ شما مثبت هست ولی در اینور ابها بنظر من واحد های شهرهای بزرگ دانشگاه ازاد را بجز تهران تقریبا معادل در نظر می گیرند زیاد سخت نگیرید اینجا دانشگاه های اروپا را خیلی بالاتر از دانشگاه های ایران ارزیابی می کنند بجز موارد خاص بچه های شریف و علم و صنعت
موارد مشخص شده اسم دانشگاه هست و تحصیل رایگان هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]