19-10-2014, 09:28 PM
(19-10-2014, 08:20 PM)'game' نوشته: سلام
چند تا سوال داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم دوستان
خواهرم لیسانس بینایی سنجی داره و مشغول کاره (مطب داره)
من مدارک و واسه ترجمه فرستادم .ترجمه رسمی هم کردن و تایید دادگستری هم شد
گفتم تایید وزارت هم بکنید که گفتن باید پشت دانشنامه(اصل گواهی لیسانس) و ریز نمراتتون مهر وزارت علوم باشه
الان من کجا باید برم چی کار باید بکنم تا مهر وزارت علوم و بزنن؟کدوم بخش وزارت باید برم؟
کسی نمیدونه مشکل من چطور حل میشه؟
سلام
خلاصه باید بگم که شما میرید سایت وزارت علوم ثبت نام میکنید و مدارک رو آپلود میکنید تا اونا از دانشگاهتون تائیدیه بگیرن و بعد یه زمانی رو تعیین کنند که اصل مدارک رو یا پست کنید یا حضوری برید و بدید تا مهر بزنند. معمولا چند روز طول میکشه این پروسه و شما اگر در آپلود مدارک دقت کنید و اشتباهی رخ نده باید یه هفته ای نتیجه اش بیاد. کار سختی نیست . مرحله اول آنلاین مرحله دوم یا پست مدارک یا مراجعه حضوری
سایت وزارت علوم: بخش تائید مدارک
http://mad.msrt.gov.ir/EDUS/Default.Aspx
حتما قبل از ارسال مدارک به صورت آنلاین، دقیق فایل راهنما رو بخونید تا اشتباهی در آپلود رخ نده. مثلا من فراموش کردم پشت دانشنامه رو هم اسکن کنم و بفرستم و سر همین موضوع کارم یه روز عقب افتاد!! حتما دقت کنید به مطالب راهنما در فایلی که برا دانلود قرار دادند
خلاصه باید بگم که شما میرید سایت وزارت علوم ثبت نام میکنید و مدارک رو آپلود میکنید تا اونا از دانشگاهتون تائیدیه بگیرن و بعد یه زمانی رو تعیین کنند که اصل مدارک رو یا پست کنید یا حضوری برید و بدید تا مهر بزنند. معمولا چند روز طول میکشه این پروسه و شما اگر در آپلود مدارک دقت کنید و اشتباهی رخ نده باید یه هفته ای نتیجه اش بیاد. کار سختی نیست . مرحله اول آنلاین مرحله دوم یا پست مدارک یا مراجعه حضوری
سایت وزارت علوم: بخش تائید مدارک
http://mad.msrt.gov.ir/EDUS/Default.Aspx
حتما قبل از ارسال مدارک به صورت آنلاین، دقیق فایل راهنما رو بخونید تا اشتباهی در آپلود رخ نده. مثلا من فراموش کردم پشت دانشنامه رو هم اسکن کنم و بفرستم و سر همین موضوع کارم یه روز عقب افتاد!! حتما دقت کنید به مطالب راهنما در فایلی که برا دانلود قرار دادند
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....