20-10-2014, 08:56 PM
(17-10-2014, 01:34 PM)'fatima204' نوشته: سلام
لیسانس: شیمی آزاد تهران 16/6
فوق :شیمی سراسری تهران 17/15
دکتری :سال اول شیمی آلی سراسری تهران
یک مقاله آی اس آی
مدرک زبان ندارم
میخواستم بدونم بدون مدرک زبان آیا امکان پذیرش گرفتن با فاند هست؟ اگر هست برای چه دانشگاه هایی؟
اگر نیست با تصور یه نمره خوب از چه دانشگاه هایی می تونم پذیرش بگیرم؟
بدون مدرک زبان امکان پذیرش گرفتن به شدت کم میشه و گزینههای شما بسیار محدود خواهند شد. با توجه به این که معدلهای شما خوبند، به نظر من شانس پذیرش دارید. من بیشتر در مورد دانشگاههای امریکا اطلاعات دارم و به نظرم شما با داشتن نمره GRE خوب میتونید از دانشگاههای رنک ۳۰ الی ۸۰ پذیرش با فاند بگیرید.
من اطلاعات شما رو در قسمت «شانس پذیرش» از منوی بالای صفحه وارد کردم که میتونید در این لینک ببینید.
من اطلاعات شما رو در قسمت «شانس پذیرش» از منوی بالای صفحه وارد کردم که میتونید در این لینک ببینید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.