21-10-2014, 02:56 AM
(18-10-2014, 04:29 PM)'روزبارانی' نوشته: سلام دوست عزیز
ممنونم که پاسخ مرا میدهید
من حدود دو ماه است که ازدواج کرده ام. همسرم دانشجوی مستر در دانشگاه هاروارد می باشد. من در ایران دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و از ازدواج اولم هم یه دختر 8 ساله دارم. برای دیدار همسرم برای 22 اکتبر یعنی 30 مهر ماه 93(چند روز دیگر) از دبی وقت سفارت دارم. احتمال زیاد سفر اولم بیشتر از یک ماه نمی شود و به خاطر دخترم مجبورم برگردم.مدارکی که اماده کرده ام این هاست: I20 / ترجمه سند ازدواج / ترجمه شناسنامه دخترم (که فعلا در ایران میماند)/ bank statement به مبلغ 23 هزار دلار / عکس/ کپی فرم DS160 / رزومه
چند سوال دارم:
1- چقدر شانس گرفتن ویزا دارم؟
2- اینکه دخترم در ایران است و من در سفر اول بعد از یک ماه بر میگردم شانس مرا افزایش میدهد؟
3- مبلغی که در حسابم است به تاریخ سپتامبر 2014 می باشد و گردش مالی نیست، مشکلی ندارد؟
4- این مبلغ کافی ست یا احتمالا زیاد است؟
5- بگویم که میخواهم بعدا خودم هم برای دکتری اقدام کنم یا خیر؟
6- احتیاج به فیش واریز حق سفارت و هم چنین SEVIS FEE هست یا نه؟
7- شغل والدین هم تاثیری در دادن یا ندادن ویزا دارد یا نه؟ به عنوان مثال اگر کسی فرزند یک نظامی باشد تاثیر دارد یا خیر و اگر پرسیدند چه پاسخی باید بدهم؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شد اما خواهش میکنم زودتر به من پاسخ دهید چون مسافرم.
با بی نهایت تشکر
۱. من در مورد شانس ویزا اظهارنظر نمیکنم، چون نمیدونم به چه عواملی بستگی داره و هر لحظه هم ممکنه تغییر کنه و استخراج یک نتیجه منطقی و مطلق از نتایج ویزا در گذشته نزدیک به غیرممکنه. با همه این احوال، فکر نمیکنم شما مشکل خاصی برای گرفتن ویزا داشته باشید و امیدوارم که بدون مشکل بگیرید.
۲. بله، معمولا شانس شما بیشتر خواهد بود.
۳. خیر، معمولا مشکلی نیست.
۴. به نظرم کافیه و برای پوشش هزینههای سفر و اقامت مبلغ مناسبیه، اما اگر شغلتون در حال حاضر در حدی نیست که بتونید چنین مبلغی رو خودتون پسانداز کنید، شاید بد نباشه که مبلغ کمتری رو نشون بدید تا این شک ایجاد نشه که صرفا برای گرفتن ویزا مبلغی رو در حسابتون ریختهاید تا صورتحساب بانکی بگیرید.
۵. به نظرم در این مورد صحبتی نکنید مگر این که ازتون در این مورد سوال کنه. به طور کلی تا وقتی ازتون چیزی رو نپرسیدند، اطلاعات اضافه ندید.
۶. پاسخ این سوال رو خاطرم نیست. سیستم پرداخت و گرفتن وقت سفارت در سالهای اخیر عوض شده و من از این سیستم جدید استفاده نکردهام. به انجمن روادید امریکا مراجعه کنید.
۷. فکر نمیکنم صرف این که پدر شما نظامی بوده، باعث بشه که به شما ویزا ندند. شخصا افرادی رو میشناسم که پدرشون نظامی بوده و بدون مشکل ویزا گرفتهاند.
۲. بله، معمولا شانس شما بیشتر خواهد بود.
۳. خیر، معمولا مشکلی نیست.
۴. به نظرم کافیه و برای پوشش هزینههای سفر و اقامت مبلغ مناسبیه، اما اگر شغلتون در حال حاضر در حدی نیست که بتونید چنین مبلغی رو خودتون پسانداز کنید، شاید بد نباشه که مبلغ کمتری رو نشون بدید تا این شک ایجاد نشه که صرفا برای گرفتن ویزا مبلغی رو در حسابتون ریختهاید تا صورتحساب بانکی بگیرید.
۵. به نظرم در این مورد صحبتی نکنید مگر این که ازتون در این مورد سوال کنه. به طور کلی تا وقتی ازتون چیزی رو نپرسیدند، اطلاعات اضافه ندید.
۶. پاسخ این سوال رو خاطرم نیست. سیستم پرداخت و گرفتن وقت سفارت در سالهای اخیر عوض شده و من از این سیستم جدید استفاده نکردهام. به انجمن روادید امریکا مراجعه کنید.
۷. فکر نمیکنم صرف این که پدر شما نظامی بوده، باعث بشه که به شما ویزا ندند. شخصا افرادی رو میشناسم که پدرشون نظامی بوده و بدون مشکل ویزا گرفتهاند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.