21-10-2014, 11:12 AM
(16-10-2014, 03:24 PM)'hesamshahbazi' نوشته: سلام دوستان عزیز
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی مکانیک دانشگاه صنعت نفت با رزومه زیر هستم:
معدل: 16.17
نمره زبان: آزمون GRE و TOEFL ثبت نام کرده ام و فکر میکنم در بهترین حالت نمره تافلم بشه 90
مقاله: 8 مقاله کنفرانس داخلی و بین المللی و 3 مقاله سابمیت شده در کنفرانس آسیایی
ورزشی: مدال نقره کاپ آزاد جهانی کاراته و مکان هفتم مسابقات جام باشگاههای جهان و 6 سال سابقه حضور در لیگ کاراته ایران
3 عدد ریکامندیشن به نسبت قوی
سابقه کارآموزی در پالایشگاه نفت اصفهان
حقیقت اینه دوستان میخوام واسه فاند گرفتن از امریکا یا کانادا اقدام کنم اما ازطرفی میتونم تا 50 میلیون هم هزینه کنم اما الان دودل هستم به نظرشما با این رزومه امیدی هست یا کنکور بدم به امید آینده ای بهتر؟ از تمام دوستان خواهش میکنم سریعتر کمکم کنید چون فرصت داره از دست میره.ممنون
سلام والا معدلت نسبتا متوسط هست بیشتر دانشگاه ها برای بورس مستر معدلی بالای 16,5 می خواهند الان شما بدون داشتن نمره جی ار ای نمی توانید اپلای کنید با فرض داشتن نمره تافل بالای 90 و جی ار ای 320 به بالا می شود امید بالایی به گرفتن فاند داشت
اما پیشنهاد من با توجه به اینکه نام دانشگاه صنعت نفت باعث ریجکتی ویزای خیلی از دوستان شده این هست که ارشد را در ایران ولی از دانشگاهی معتبر تر مثل علم و صنعت یا شریف با معدل بالا بگیرید بعد برای دکتری اقدام کنید
اما پیشنهاد من با توجه به اینکه نام دانشگاه صنعت نفت باعث ریجکتی ویزای خیلی از دوستان شده این هست که ارشد را در ایران ولی از دانشگاهی معتبر تر مثل علم و صنعت یا شریف با معدل بالا بگیرید بعد برای دکتری اقدام کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]