21-10-2014, 05:14 PM
(21-10-2014, 03:04 PM)'emdadi20' نوشته: خیلی ممنون.. و با توجه به این که من میخوام برای زندگی و تلاش بکنم که اقامت دایم بگیرم از سوئد چون پسر دایی مادرم سوئد زندگی میکنه و میخوام من هم برای تحصیل دکترا و هم زندگی کردن اونجا برم.. به نظر شما من از طریق ویزای تحصیلی برم یا از طریق ویزای کار که بعدا هم بتونم اقامت دائم بگیرم؟؟؟ با سپاس فراوان..سلام دوست خوب
و در ضمن منظور از یک پلن بی هم بنظر من برای مستر دوم درنظر بگیر .. یعنی چی ؟؟
بنظر من بدون دانستن زبان سویدی از نظر کار پیدا کردن به مشکل جدی بر می خورید
تا قبل از سال 2010 که سوید مقطع کارشناسی ارشد رایگان بود همه دوستان با همین هدف شما می رفتند سوید و خیلی ها هم موفق بگرفتن اقامت و کار شدند اما در مورد شما بنظر من باید سخت بگردید تا استاد پیدا کنید پس از ان با تایید استاد برای فاند و یا پوزیشن های احتمالی اپلای کنید
در مورد پلن بی منظورم در نظر گرفتن اپلای برای مستر دوم بود که مثلا فنلاند یا استونی را مد نظر قرار دهید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]