21-10-2014, 11:57 PM
(21-10-2014, 10:28 PM)'zizoab256' نوشته: با عرض سلام به اساتید محترم
من اخیرا تصمیم به ادامه تحصیل از مقطع کاردانی ناپیوسته به کارشناسی را در کانادا دارم
و میخواستم بدونم مدرک کاردانی رو اونجا قبول میکنن که بتونم اونجا به ادامه تحصیل این مقطع تا لیسانس بپردازم یا خیر
و اگر این امکان هست , وارد کدوم سال از مراحل لیسانس میشوم و آیا لیسانس در کانادا واقعا 3 سال هست یعنی اگر وارد سال دوم تحصیل لیسانس شوم فقط یکسال میخونم و لیسانس میگیرم؟
امیدوارم که به سوال من پاسخی داده شه چون این راهنمایی های قبل از تصمیم و عمل کمک بزرگی میتونه برای بنده داشته باشه
با تشکر از همه
به این سایت خوش آمدین
معمولا اونها با کاردانی آشنا نیستن ولی کالجهایی هستند که مدارک دوساله یا associate degree میدن. اما کارشناسی ناپیوسته را فکر نمی کنم داشته باشن و من که اصلا تا حالا ندیدم. یا اینجا لیسانس بگیرین و ارشد برید اونجا یا از دیپلم برید اونجا. به نظر من اصلا تحصیلات undergraduate در خارج اونم در کشوری پیشرفته کانادا به صرفه نیست. در مورد لیسانس سه ساله هم من نشنیدم ولی شاید دوستتان شنیده باشن!! لیسانس تا جاییکه من دیدم 4 ساله هست.
معمولا اونها با کاردانی آشنا نیستن ولی کالجهایی هستند که مدارک دوساله یا associate degree میدن. اما کارشناسی ناپیوسته را فکر نمی کنم داشته باشن و من که اصلا تا حالا ندیدم. یا اینجا لیسانس بگیرین و ارشد برید اونجا یا از دیپلم برید اونجا. به نظر من اصلا تحصیلات undergraduate در خارج اونم در کشوری پیشرفته کانادا به صرفه نیست. در مورد لیسانس سه ساله هم من نشنیدم ولی شاید دوستتان شنیده باشن!! لیسانس تا جاییکه من دیدم 4 ساله هست.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم