22-10-2014, 01:17 PM
(20-10-2014, 05:09 PM)'faeze23' نوشته:خیلی به مشکل خوردم با دانشگاه.نمیشه بدون ایمیل اکادمیک توصیه نامه مهر و موم شده بگیرم؟؟
استادام زیادی محتاطن سربرگ طراحی کنم امضا نمیکنن و اینکه مدیر گروهمه اصلا همچین کاری نمیکنه سربرگ دانشگاه همه چی انگلیسی داره آدرس و اینها فقط لوگو فارسیه که اسم دانشگاه به فارسی نوشته. مدیر گروهمون ایمیل دانشگاه داد گفت به این ارسال کنند جواب میده اون. اینطوری خوبه؟؟
جون دوتا توصیه نامه لازم دارم اون استادم شاید ایمیل اکادمیکش رو نده از جهاد دانشگاهی خیلی اخلاقیات خاص داره نهایتا رو سربرگ جهاد پرینت بده بهم
اگر ایمیل سازمانی شون رو بدن از محل کارشون چطوره؟؟ واقعا موندم چکار کنم با این شرایط...
[img]images/smilies/sad.gif[/img]
و یک سوال کلی متن باید امضا بشه اول بعد اسکن و پرینت بشه منظورم اینه امضا باید چاپ شده باشه یا اگر تمام متن چاپی بود امضا خودکاری بعد روی پاکت مهر و موم و امضا بشه اوکی هست؟؟
خیلی خودتون رو اذیت نکنید. اولا که مگه میخوان چی کار کنن؟ شما که قرار نیست به ایمیلشون دسترسی داشته باشین. یا ایمیلشون رو تو اپلیکیشن می نویسید و براشون یه فرمی می فرستن که پر کنن یا اینکه خودتون فرم رو آنلاین می گیرید و براشون می فرستید که از طریق ایمیلشون به دانشگاه بفرستن. من متوجه نمیشم چرا این موضوع پیچیده شده. ایمیل دانشگاه یعنی ایمیل آموزش؟ خب نمیشه که آدرس ایمیل باید متعلق به ریکامندر باشه. اونا جواب میدن هم نمیشه چون استادتون باید ریکام بده و فرمو پر کنه نه کس دیگه. شما از کجا می دونید کس دیگه پر کنه جای ایشون قراره چی بنویسه؟! دوست من ایمیل رسمی هم باشه مشکلی پیش نمیاد.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا