(22-10-2014, 05:02 PM)'MajidMsd' نوشته: سلام.من مجید 23 سالم هست. زبانم انگلیسیم خیلی خوبه اما آیلتس ندارم.معدل دیپلمم 13 هست. اینجا 4 ترم دانشجوی کارشناسی عمران-سازه ورودی سال1389 بودم که بعد از 4 ترم واسه گرفتن کارت معافیتم درسم رو ول کردم. خیلی علاقه دارم تو یکی از دانشگاه های آمریکا در هر رشته ای که باشه تحصیل کنم. اگر ممکنه راهنمایی کنید که چطور و از چه راهی امکان داره که بتونم واسه تحصیل برم !؟ ممنوم
برای کارشناسی روی کمکهزینه تحصیلی خیلی نمیشه حساب کرد و اگه بخواین برای کارشناسی برین، تا حد زیادی باید اینطور در نظر بگیرین که هزینه تحصیل و زندگی رو خودتون باید بدین که خیلی متفاوته، ولی با یه تقریب خیلی دم دستی حدود 150هزار دلار برای 4 سال کارشناسی میشه. همینطور ویزا گرفتن برای کارشناسی هم یه مقداری مشکل تره. راه بهتر اینه که برین کارشناسی رو ایران یه جایی ادامه بدین و تموم کنید و این مدت هم خوب کار کنید روی زبان و امتحان GRE و معدل بالای کارشناسی و اگه بشه مقاله و ... و برای فوق لیسانس آمریکا اقدام کنید. با این حال اگر اصرار دارین که زودتر برین، برای پذیرش کارشناسی هم باید سایت دانشگاهها رو چک کنید و درخواست بدین. جزوه سایت رو بخونید، اطلاعات مفیدی بهتون میده.
موفق باشین
موفق باشین