22-10-2014, 09:40 PM
(22-10-2014, 09:21 PM)'ali.sayyah' نوشته: سلام
خسته نباشید
جای بهتری برا پرسیدن سوالم پیدا نکردم شرمنده
چه کارهایی شانس مارو برای گرفتن پذیرش و فاند افزایش میدن؟هدفم رشته ی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار هست.
اینم بگم که فعلا اول دبیرستان هستم.ایا از الان یاد گرفتن زبان های برنامه نویسی میتونه تاثیر خوبی داشته باشه؟
لطفا اگه ممکنه منو راهنمایی کنین و اگه جای سوال اینجا نیست تاپیک مربوطه رو معرفی کنید.
ممنون از لطفتون
درود علی جان، خیلی خوب شروع کردید و اگر من هم از زمان دبیرستان و حتی دانشگاه با مطالبی مانند آنچه که در این فروم گرد آوری شده آشنا بودم قطعاً برنامه ریزی بهتری می تونستم داشته باشم. به نظر من شما بر دروس پایتون تمرکز کنید و زبان هم جدی بگیرید و اگر به رشته کامپیوتر هم علاقه دارید می تونید در زمانهای فراغت به مطالعه و کار با نرم افزارها بپردازید (تفریح وار به قضیه بنگرید، چراکه در سایر زمان ها شما مشغول مطالعه هستید). برنامه ریزی ای جامع داشته باشید و هم مطالعه و هم تفریح در آن گنجانده شود. و در نهایت اگر بتونید از دانشگاهای معتبر ایران برای مقطع لیسانس پذیرش بگیرید، مسیری هموار تر خواهید داشت و حتی می تونید برای دوره ارشد به دانشگاهای برتر دنیا با کمک هزینه مناسب بروید و ادامه تحصیل دهید. این انرژی و آینده نگری شما مورد تحسین شخص من هست.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers