23-10-2014, 12:47 AM
اگر منظورتون از مهاجرت به ایتالیا، گرفتن اقامت در اون کشور پس از پایان تحصیلات و موندن در اونجا هست، می تونید سوالتون رو در یکی از تاپیک های مهاجرت به ایتالیا یا اقامت در ایتالیا پس از پایان یافتن تحصیلات مطرح کنید. اگر منظورتون از مهاجرت به ایتالیا، صرفا رفتن به اون کشور برای تحصیل هست می تونید به تاپیک های تحصیل در ایتالیا سر بزنید و سوالتون رو در اونجا مطرح کنید (مثلا یکی از تاپیکهای پذیرش در مقطع کارشناسی یا ارشد در ایتالیا یا رشته های هنری در ایتالیا). تاپیک تغییر رشته در هنگام اقدام و گرفتن پذیرش رو هم می تونید نگاه کنید.
به طور خلاصه، به نظرم در رشته های هنری برای اینکه به درآمدزایی برسید و از حالت هنرمند آماتور به هنرمند حرفه ای تبدیل بشین می بایست زحمت زیادی بکشین و ایده های زیادی در ذهن داشته باشید و در رشته های مدیریتی هم برای اینکه بتونید موفق بشین می بایست زبان قوی داشته باشین و مهارت های گفتاری و روابط عمومی تون قوی باشه که در کشورهای دیگه این به معنی رقابت با افراد بومی اونجا در این زمینه هاست که کار رو سخت می کنه. ولی فکر می کنم هزینه رشته های هنری کمتر از رشته های مدیریتی باشه. باید سایت دانشگاه های مختلف رو هم برای اطمینان چک کنید.
به طور خلاصه، به نظرم در رشته های هنری برای اینکه به درآمدزایی برسید و از حالت هنرمند آماتور به هنرمند حرفه ای تبدیل بشین می بایست زحمت زیادی بکشین و ایده های زیادی در ذهن داشته باشید و در رشته های مدیریتی هم برای اینکه بتونید موفق بشین می بایست زبان قوی داشته باشین و مهارت های گفتاری و روابط عمومی تون قوی باشه که در کشورهای دیگه این به معنی رقابت با افراد بومی اونجا در این زمینه هاست که کار رو سخت می کنه. ولی فکر می کنم هزینه رشته های هنری کمتر از رشته های مدیریتی باشه. باید سایت دانشگاه های مختلف رو هم برای اطمینان چک کنید.
(22-10-2014, 05:07 PM)'دیانا' نوشته: درود
من نمیدونم باید کجا سوالمو مطرح میکردم.
من کارشناسی مترجمی زبان ایتالیایی دارم و می خوام برای کارشناسی ارشد به ایتالیا مهاجرت کنم اما متاسفانه نمیدونم بین رشته هنر و مدیریت کدوم رشته رو انتخاب کنم که هم هزینه زیاد نداشته باشه هم کارآمد و درآمدزا باشه.
سپاس
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -