23-10-2014, 03:47 AM
(23-10-2014, 03:32 AM)'reza_1st' نوشته:ممنون مایک عزیز،
از کانادا که همونطور که گفتین مشکلی نبوده، اروپا هم رفتن برای کلیرنس و خیلی امیدوارم مشکلی نباشه دیگه، و یکی از دوستان از قطر هم ویزا رو گرفته، و جالبه که این دوستمون تو قطر با چونه زدن با افسر ویزا گرفته، یعنی اول برگه ریجکت رو بهش دادن و همونجا وایساده به بحث کردن که چرا من رو رد می کنین و من اینجا کار خوب دارم و وسط قراردادم هست و .. و افسر بهش یه برگه نقص مدرک داده که صورتحساب بانک 6 ماهه بیار و .. و 2 روز بعد از تحویل صورتحساب هم ویزاش رو دادن.
ولی در مورد اون دوستمون که ایرانه، یه جورایی 2تا شرط رو داره، اینکه روی 160 دلار میتونه ریسک کنه، و مخصوصاً که ترکیه هم داره میره، اینکه سال آینده بخواد بیاد آمریکا یه احتماله و شاید نیاد یا جای دیگه بره، واقعیت اینه که خودش باید تصمیم بگیره که میخواد ریسک یه ریجکتی رو بپذیره یا نه، فقط پارگراف اول رو مطمئن نشدم از نظرتون، یعنی داستان نامزد رو که اصن بذاره کنار، حتی نگه برای دیدن دوستام میرم؟ فقط بگه میخوام برم آمریکا رو توریستی ببینم، هیچ کی رو هم ندارم؟ در وهله اول خیلی خوب بنظر نمیاد..
من هم با نظر مایک موافقم. یعنی این که بیشترین احتمال گرفتن ویزا برای ایشون اینه که صرفا بگه برای سفر توریستی میخواد بره، ولی در این حالت هم احتمال این که ویزا نگیره خیلی بالاست و باز همون طور که مایک گفت، اگر چه رد شدن در این ویزا لزوما باعث نمیشه که بعدا نتونه ویزای دانشجویی بگیره، اما به هر حال رد نشدن و نداشتن سابقه رد شدن بهتره و با توجه به احتمال خیلی بالای رد شدن ویزا به نظر من اگر اقدام نکنه بهتره. حداقل اگر من بودم این کار رو نمیکردم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.