24-10-2014, 11:41 PM
(24-10-2014, 11:26 PM)'ali.sayyah' نوشته:سلامخسته نباشیدچه کارهایی شانس مارو برای گرفتن پذیرش و فاند افزایش میدن؟هدفم رشته ی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار هست.اینم بگم که فعلا اول دبیرستان هستم.ایا از الان یاد گرفتن زبان های برنامه نویسی میتونه تاثیر خوبی داشته باشه؟با توجه به اینکه رشته خودتونم کامپیوتر هست میتونین منو بهتر راهنمایی کنیدممنون از لطفتون
در مورد سوال شما، من و دوستان دیگه راهنماییهایی در موضوع برنامهریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده کردیم. میتونید به اون موضوع مراجعه کنید و اگر سوال خاصی داشتید بپرسید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.