25-10-2014, 03:19 PM
عضویت در نظام برای فعالیت "حرفه ای" نیازه وگرنه می تونید به صورت غیر حرفه ای هم کار کنید. فرق شون در این هست که افرادی که عضو نظام مربوطه شون نیستند خودشون نمی تونند محصول کارشون رو تایید کنند و مسوولیتش رو بپذیرند. برای نمونه اگر عضو نظام مترجمی نباشید نمی تونید ترجمه رسمی کنید و مهری ندارید که اون رو تایید رسمی کنید ولی می تونید در دفتر یک مترجم رسمی و زیر نظر ایشون به صورت غیر حرفه ای کار کنید و ایشون کارهای شما رو پس از تایید مهر می کنه و مسوولیت اون رو می پذیره. همین روند در مورد نظام مهندسی و خیلی از نظام های دیگه برقرار هست.
معمولا افرادی که در حرفه خودشون عضو نظام شون باشند پایه درآمدشون بالاتر هست ولی همونطور که گفتم اگر عضو نباشید هم می تونید با درآمد پایین تر و زیرنظر یک عضو رسمی حرفه تون کار کنید.
در مورد تایید مدارک اطلاع دقیقی ندارم ولی تا جایی که می دونم مدارک کانادایی رو به صورت مستقیم می پذیرند و مدارک خارجی رو خود نظام مربوطه ارزیابی و معادلسازی می کنه.
برای عضویت، نظام مربوط به هر استان شرایط خاص خودش رو داره که شامل مدرک، سابقه کار، زبان و گذراندن یک سری آزمون و مواردی از این دست میشه. بهتره شرایط نظام مربوط به استانی که می خواهید در اون فعالیت کنید رو نگاه کنید و اگر سوالی در مورد اون داشتین بپرسید تا دوستان پاسخ بدن.
معمولا افرادی که در حرفه خودشون عضو نظام شون باشند پایه درآمدشون بالاتر هست ولی همونطور که گفتم اگر عضو نباشید هم می تونید با درآمد پایین تر و زیرنظر یک عضو رسمی حرفه تون کار کنید.
در مورد تایید مدارک اطلاع دقیقی ندارم ولی تا جایی که می دونم مدارک کانادایی رو به صورت مستقیم می پذیرند و مدارک خارجی رو خود نظام مربوطه ارزیابی و معادلسازی می کنه.
برای عضویت، نظام مربوط به هر استان شرایط خاص خودش رو داره که شامل مدرک، سابقه کار، زبان و گذراندن یک سری آزمون و مواردی از این دست میشه. بهتره شرایط نظام مربوط به استانی که می خواهید در اون فعالیت کنید رو نگاه کنید و اگر سوالی در مورد اون داشتین بپرسید تا دوستان پاسخ بدن.
(24-10-2014, 07:28 PM)'nazanink' نوشته: سلام
من لیسانس معماری دارم. اگر بخواهم در حوزه معماری در کانادا مشغول به کار شوم آیا باید عضو نظام معماری کانادا شوم؟ یا از طریق wes اقدام به ارزیابی مدارک تحصیلی کنم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -