26-10-2014, 12:56 PM
(26-10-2014, 11:51 AM)'bidekani' نوشته: سلام دوستان عزیز من گرین کارت دانمارک گرفتم . رشته فوقم کامپیوتر - هوش مصنوعی هست . الان میخام برم دانمارک دکتری کامپیوتر بخونم . شرایطم اینه که فوقم از امیرکبیر با معدل 15.5 بوده تافل 111 دارم و یک مقاله isi سابقه کار هم 12 سال دارم به نظر شما شانس پذیرش دانشگاه های دانمارک را دارم کدوم دانشگاهها ؟
من یکماه دیگه میرم دانمارک به نظر شما شانس پذیرش با داشتن گرین کارت خیلی متفاوت با شانس پذیرش عادی داره؟
اینکه کسی میدونه با داشتن گرین کارت تحصیل در فوق لیسانس رایگانه یا پولی؟
با تشکر
والا در مورد شانس دکتری نه بنظر من تاثیری ندارد زیرا برای دکتری شما باید هم استاد پیدا کنی و هم پروپوزال بنویسی بعد برای موقعیت های بسیار محدود در دانمارک اپلای کنی و از بین صد ها داوطلب پذیرفته بشی خیلی رقابتی هست
در مورد مستر تا جاییکه من می دانم بعد از سه سال از ورود به دانمارک مجانی می توانید تحصیل کنید چرا به فنلاند فکر نمی کنید؟
در مورد مستر تا جاییکه من می دانم بعد از سه سال از ورود به دانمارک مجانی می توانید تحصیل کنید چرا به فنلاند فکر نمی کنید؟
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]