27-10-2014, 02:34 PM
(25-10-2014, 04:49 PM)'ali6766' نوشته: کاردانی دولتی معدل 13.5
کارشناسی غیرانتفاعی 15.6
کارشناسی ارشد پیام نور تهران شمال 14.85
ثبت اختراع
عضو انجمن مخترعین
عضو فدراسیون بین المللی مخترعین
ثبت ایده در نهمین و یازدهمین جشنواره ایده های برتر
تالیف 6 جلد کتاب (2 جلد نرم افزار، 1 جلد حل تمرین کارشناسی، 1 جلد درسی کارشناسی، 1 جلد درسی ارشد، 1 جلد حل تمرین ارشد)
2 مقاله داخلی
3 سال سابقه تدریس در دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی
البته معدل پایین بخاطر مشغله کاری است. آیا شانس گرفتن فول فاند دکترا از کانادا دارم.؟ اگر نه اصلا از کشوری میتوانم بگیرم کدام کشور؟
تشکر از راهنماییتون
سلام
معدلتون برای کانادا بالاخص دانشگاه های خوب کمه. اما این به این معنی نیست که شانسی ندارید. شانس همیشه هست بسته به تلاش خودتون. سعی کنید با استادها ارتباط برقرار کنید هرچند که در مورد دانشگاه های کانادا این کار راحت نیست. میتونید برای دانشگا ههای آمریکا اقدام کنید اما حتما به یک نمره بالای GRE نیاز دارید خصوصا که روی فاند تاکید دارید. کارهای پژوهشیتون خوبه اما اثر مقاله بین المللی به مراتب بیشتر از اینها میتونه باشه. توصیه میکنم حداقل روی زبان سرمایه گذاری خوبی بکنید و اگر در توان دارید 1-2 مقاله خوب در سطح جهانی ارائه کنید. اگر GRE subject در رشته شما بودنش مثبته حتما آزمونش رو بدید حتی اگر دانشگاه نخواسته باشه. شاید بشه با این نمهر کمی کمبود نمره دوره لیسانس رو جبران کرد.
موفق باشید
معدلتون برای کانادا بالاخص دانشگاه های خوب کمه. اما این به این معنی نیست که شانسی ندارید. شانس همیشه هست بسته به تلاش خودتون. سعی کنید با استادها ارتباط برقرار کنید هرچند که در مورد دانشگاه های کانادا این کار راحت نیست. میتونید برای دانشگا ههای آمریکا اقدام کنید اما حتما به یک نمره بالای GRE نیاز دارید خصوصا که روی فاند تاکید دارید. کارهای پژوهشیتون خوبه اما اثر مقاله بین المللی به مراتب بیشتر از اینها میتونه باشه. توصیه میکنم حداقل روی زبان سرمایه گذاری خوبی بکنید و اگر در توان دارید 1-2 مقاله خوب در سطح جهانی ارائه کنید. اگر GRE subject در رشته شما بودنش مثبته حتما آزمونش رو بدید حتی اگر دانشگاه نخواسته باشه. شاید بشه با این نمهر کمی کمبود نمره دوره لیسانس رو جبران کرد.
موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull