27-10-2014, 11:40 PM
(27-10-2014, 09:58 PM)'فلو' نوشته: سلام
گرایش رباتیک در هوش مصنوعی برای پذیرش در دانشگاههای تاپ(زیر 20) موثرتره یا خود هوش و اینکه این گرایشاتی که پسوند هستند تاثیر داره چون تخصصی تر میشه ...من شنیدم گرایش هوش و همچنین نرم افزار رو به عنوان computer science قلمداد میکنند! و بیشتر روی مقاله زوم میکنند.نظر شما چیه؟
در امریکا اکثر گرایشهایی که در ایران جز مهندسی کامپیوتر هستند رو گرایشهای علوم کامپیوتر قلمداد میکنند و عموما فقط کامپیوتر سختافزار رو مهندسی کامپیوتر میدونند، اما به طور کلی مرز این دو خیلی واضح نیست و به نظر من مهم هم نیست و تاثیر چندانی در کار شما نخواهد داشت.
به طور کلی در دکترا تمرکز بیشتر روی مباحث تئوری و مقاله است و کلا دورههای دکترا برای تربیت مهندس درصنعت درست نشده و هدفش تربیت محقق هست. در نتیجه اگر دنبال پذیرش دکترا هستید باید بدونید که کار شما بیشتر تحقیق و نوشتن مقاله خواهد بود.
در مورد پذیرش، هم رباتیک و هم هوش مصنوعی گرایشهای خوبی هستند و شانس پذیرش درشون زیاده، اما آمار دقیقی ندارم که بتونم با قطعیت بگم دانشگاههای تاپ ۲۰ در کدوم گرایش تعداد دانشجوی بیشتری میگیرند.
به طور کلی در دکترا تمرکز بیشتر روی مباحث تئوری و مقاله است و کلا دورههای دکترا برای تربیت مهندس درصنعت درست نشده و هدفش تربیت محقق هست. در نتیجه اگر دنبال پذیرش دکترا هستید باید بدونید که کار شما بیشتر تحقیق و نوشتن مقاله خواهد بود.
در مورد پذیرش، هم رباتیک و هم هوش مصنوعی گرایشهای خوبی هستند و شانس پذیرش درشون زیاده، اما آمار دقیقی ندارم که بتونم با قطعیت بگم دانشگاههای تاپ ۲۰ در کدوم گرایش تعداد دانشجوی بیشتری میگیرند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.